Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0060
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: DAOP-5.1.2/C-09-2f-2010-0003 számú, „Biopolisz Park – Egyetemi városrész közterületeinek rehabilitációja” című pályázatban felmerülő „The 16th International Symposium on Analytical and Enviromental problems” című könyv és CD, nyomdai munkálatainak elvégzése.
2012. február 21.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0060

Ajánlattételi határidő: 2012. 02. 28. 11 óra

Szerződéses időszak: A szerződéskötés időpontjától 2012. április 5-ig.

 

A beszerzés ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem meg kíván jelentetni egy tanulmánykötetet. A tanulmánykötet és a hozzá kapcsolódó CD nyomdai előkészítését és nyomdai munkálatait kívánja elvégeztetni. A megbízás magában foglalja a borító és a CD grafikai tervezését is.

 

A könyv főbb paraméterei:

· Terjedelem: kb. 484 oldal + borító

· Formátum: A/4 (210 X 297), álló

· Borító: 250 g matt műnyomó

· Belívek: 80 g ofszet, új előadások, új oldalra történő nyomtatása

· Nyomás: borító: 4+0 színnel; belívek: 1+1 szín, minden oldalon azonos szín

· Konfekcionálás: ragasztó kötés; borító 1 oldal matt, fóliázott

· Ábrák, képek színe: fekete-fehér

· Példányszám: 100 példány

 

A CD főbb paramétere:

· html alapú kezelőfelülettel word, exel esetenként jpeg, mpeg/avi, pdf stb. file-ok felhasználásával, intro nélkül, pc-n történő lejátszásra alkalmas mester cd előállítása

· cd tartalom szerkesztése

· sokszorosítási mennyiség: 1x200 db

· borító és előlap: mérete: 115x115mm; terjedelme: 2x1 oldal; előlap 4+4 szín, hátlap 4+0 szín; alapanyaga 115 g matt műnyomó; mennyisége: 1x200

· cd felület nyomtatása: 4+0 (cmyk) szín; mennyisége: 1x200 db

· nyomatlan slim tok: mennyisége: 1x200 db

· cd garnitúra összeállítása: mennyiség: 1x200 db 

Főbb feladatok a könyvvel kapcsolatban:

Az Ajánlatkérő a szerkesztett kéziratot MS Word formátumban átadja az Ajánlattevőnek.

Az Ajánlattevő elvégzi az átadott kéziratokon a nyomdai előkészítési munkálatokat, majd a tördelt változatot átadja korrektúrára az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartójának. A korrektúrázás két alkalommal történik.

Az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartójától Ajánlattevő átveszi a korrektúrázott verziót, majd a szükséges tördelési és nyomdai előkészítési munkálatokat elvégzi.

ISBN számot igényel a kiadvány számára.

A könyvet kinyomtatja és az Ajánlatkérőnek a megfelelő példányszámban kiszállítja és átadja. A könyvek kiszállítása a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Kémiai Tanszékcsoport Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék (6720 Szeged, Dóm tér 7.)

A köteles példányok postázása Ajánlattevő feladata.

Főbb feladatok a CD-vel kapcsolatban:

Az Ajánlatkérő a CD tartalmát MS Word formátumban átadja az Ajánlattevőnek.

Az Ajánlattevő elvégzi a nyomdai előkészítési munkálatokat, majd a html alapú változatot átadja korrektúrára az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartójának. A korrektúrázás két alkalommal történik.

Az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartójától Ajánlattevő átveszi a korrektúrázott verziót, majd a szükséges tördelési és nyomdai előkészítési munkálatokat elvégzi.

CD-t elkészíti és az Ajánlatkérőnek a megfelelő példányszámban kiszállítja és átadja. A CD-k kiszállítása a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Kémiai Tanszékcsoport Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék (6720 Szeged, Dóm tér 7.)

A köteles példányok postázása Ajánlattevő feladata.

Egyéb menet közbeni feladatok:

Folyamatos konzultáció a tördelés során a szakmai kapcsolattartóval.

A könyv borító és CD grafikai megtervezése: 3-féle javaslat, melyből az Ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója kiválasztja a véglegest.

Megjegyzés: A Szegedi Tudományegyetem jelen kiadvány gyártása okán termékdíj fizetésére nem kötelezett.

 

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja.

Szerződés tervezet elérhető itt: Szerzodes_tervezet

 

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

·  Ajánlattevő köteles szükség esetén akár napi személyes konzultációt folytatni Ajánlatkérő kapcsolattartójával a Szegedi Tudományegyetem.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a fenti kötelezettségnek a szerződéses időszak alatt eleget tesz.

· Ajánlattevő rendelkezzen szegedi székhellyel vagy telephellyel a könnyebb kapcsolattartás és a szoros határidő miatt.

Igazolási mód: Ajánlattevő adja meg a székhelye, telephelye címét és elérhetőségét.

· Ajánlattevő csatoljon referencia nyilatkozatot az elmúlt 12 hónap során legalább 1 db tudományos kötet és 1 db konferencia CD elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező 100 példány könyvre és 200 db CD-re az alábbi formában kérjük megadni:

 

Nyomdai termék


Mennyiség (db)


Ajánlati ár (nettó Ft/össz. db)


Ajánlati ár (bruttó Ft/össz. db)


1. Könyv


100


 


 


Tördelés és grafikai munka díja:


 


 


Nyomdai legyártás díja:


 


 


1. nyomdai termék összesen:


 


 


2. CD


200


 


 


2. nyomdai termék összesen(tördelés, grafikai munka és nyomdai legyártás díja):


 


 


Nyomdai termékek (1+2) összesen:


 


 


 

A legyártandó könyv nyomdai előkészítésére vonatkozó Áfa tartalom: 27%

A legyártandó könyv nyomdai kivitelezésére vonatkozó Áfa tartalom: 5%

A konferencia CD teljes nyomdai legyártására vonatkozó Áfa tartalom: 27%

Ajánlatkérő a kiírás tárgyát képező nyomdai termékekre összesen megadott nettó árakat fogja értékelni. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre, beleértve az elkészült nyomdai termékek helyszínre történő kiszállításának a költségét is.

 

Alternatív ajánlat lehetősége:

Kizárt, többváltozatú ajánlat esetén az ajánlatkérő érvénytelennek nyilvánítja az ajánlattevő valamennyi ajánlatát.

  

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a nyomdai szolgáltatás ellenértékéről teljesítés igazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Vékony Tímea PR-asszisztens

Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

vekonytimi@rekt.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő referenciával és megfelelő gyakorlattal rendelkező szakembergárdával rendelkeznek. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

A pályázat nyertese: Innovariant Nyomdaipari Kft., 6724 Szeged, Textilgyári út 3.

Vállalási ár: 326.680,- Ft+Áfa