Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0054

Ajánlatkérő az időközben bekövetkezett változások miatt a korábbi kiírás referencianyilatkozatra vonatkozó részét 2012. február 17-én módosította. A módosítást a kiírásban piros színnel jelöltük.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság (továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: „Szegedi Egyetem Magazin” című újság teljes grafikai tervének elkészítése.

2012. február 14.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0054

Ajánlattételi határidő: 2012. február 20. 11 óra

Teljesítési határidő: 2012. február 28-ig.

A beszerzés ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem meg kívánja újítani szép hagyományú lapja, a Szegedi Egyetem tartalmát és küllemét, ezért ezentúl magazin formában kívánja megjelentetni Szegedi Egyetem Magazin néven. A 60 éve alapított Szegedi Egyetem funkciója megváltozik: Szegedi Egyetem Magazin az egyetem új kommunikációs stratégiájának egyik fóruma. A SZTE magazin megújult formában és tartalommal a Szegedi Egyetemet váltja fel. A SZTE magazin a Szegedi Tudományegyetemet és annak eredményeit sokoldalúan bemutató – így azokat népszerűsítő – havonta/kéthetente jelentkező nyomtatott, elegáns, mégis fiatalos küllemű magazin.

A SZTE az SZTE magazin teljes nyomdai grafikai tervét kívánja elkészíttetni. A megbízás magában foglalja a címlap és a belső oldalak tervének (teljes magazin grafikai terv) elkészítését is.

A Szegedi Egyetem Magazin főbb paraméterei:

  • Terjedelem: 24 oldal + borító
  • Formátum: A/4, 210x290 mm vágott, álló
  • Borító: 52 gramm javított újságnyomó papír, színes
  • Belívek: 52 gramm javított újságnyomó papír
  • Nyomás: borító: 4+4 színnel;
  • Konfekcionálás: tűzött
  • Ábrák, képek színe: 4+4 szín
  • Példányszám: 5000 vagy 7500 példány/alkalom

A Szegedi Egyetem Magazin fölépítése, rovatrendszere:

I. Címlap:

I. 1. Külső első borítón:

Szegedi Egyetem Magazin fej – az SZTE arculatának megfelelő színekkel és képi elemekkel.

A címlapon:

Magazin fej,

Ismert arc vagy

eseményfotó,

Tartalomra vonatkozó ajánló szöveg szerepeljen.

I. 2. Borítók:

A magazin belső és hátsó borítóján hirdetések jelenhetnek meg. Ezek igazodjanak a lap jellegéhez: pl. csak színes, lehetőleg egész oldalas, jól tipografizált hirdetések legyenek.

II. Tartalmi oldalak:

II. 1. Tartalomjegyzék: A 24/32/40 oldalas terjedelemre alkalmas tartalomjegyzékben szerepeljen kép és/vagy idézet. Impresszum

III.2. Rovatok (minimum 1-2 oldalnyi terjedelem + fotó(k), ábra):

Fókusz. Egy aktuálisan fontos, kiemelt téma elemzése interjúban, riportban vagy középfajú cikkben. + Publicisztika.

Hangsúly. Bővebb összeállítás több megszólaltatottal, táblázattal, háttér információval, sokféle műfajban írt cikkel egy kiemelt fontosságú folyamatról, jelenségről. (ELI, tanárképzés, kollégiumi helyzet, nyelvvizsga, külföldi hallgatók, pályázatok stb.)

Katedra és Iskolapad. A SZEGY-ből áthozott két rovat: mester és tanítványa.

Lendület. Az MTA Lendület program és az ahhoz hasonló utakat bejáró kutatók bemutatása: kik térnek vissza Magyarországra, azon belül Szegedre a külföldi kutatómunka után, s milyen muníciót hoznak magukkal?

Tudomány. Az SZTE kutatói, oktatói által elért eredmények tudománynépszerűsítő bemutatása.

Innováció. Az SZTE eredményeit hasznosító ipari partnerek.

Középiskola. Az SZTE bázisiskoláinak jeles diákjai, tanárai, egyetemmel összefüggő kapcsolatai.

Öregdiák. Az SZTE korábban végzett, az egyetemről elkerülve komoly felelősségű pozíciót fölvállaló, illetve sikeres urak és hölgyek portréja.

Arcél. Fontos, a közéletben is szerepet vállaló oktató, kutató személyiségekkel készített beszélgetés a társadalmi szerepvállalással a középpontban.

Kultúra. Az SZTE színes kulturális élete (pl. Egyetemi Színpadról, egyetemi kiállításokról, egyetemmel kapcsolatos filmekről, egyetemi zenei teljesítményekről – interjúk, elemzések.)

Időmérték. Utalás a Szegedi Egyetem nemes hagyományaira: szépirodalmi művek közlése és portré az ifjú művészről.

Korner. Sportrovat egy-egy személyiség vagy műhely bemutatásával.

Toll. Az egyetemen született fontosabb könyvek recenziója.

Tallózó. Szemezgetés az SZTE tudományos folyóirataiból, illetve az SZTE diáksajtóból.

Ajánlattétel feltétele: Ajánlattevő csatoljon minimum 1 db grafikai tervet a borítóra + 1 választott rovatoldalra vonatkozóan az ajánlatához.

Figyelem!!! Ajánlatkérő érvénytelennek tekinti a fenti grafikai tervet nem tartalmazó ajánlatot!

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

· Ajánlattevő köteles a kiírásban szereplő határidőre a végleges magazin grafikai tervet elkészíteni!

· Ajánlattevő köteles szükség esetén akár napi személyes konzultációt folytatni Ajánlatkérő kapcsolattartójával a Szegedi Tudományegyetem.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a fenti két kötelezettségnek a szerződéses időszak alatt eleget tesz.

· Ajánlattevő rendelkezzen szegedi székhellyel vagy telephellyel a könnyebb kapcsolattartás és a szoros határidő miatt.

Igazolási mód: Adja meg a székhelye, telephelye címét és elérhetőségét.

· Ajánlattevő csatoljon referencia nyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 5 év során legalább 1 db magazin grafikai terv elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

Bírálati szempontok: Ajánlatkérő az általa felkért szakmai testület véleménye (előre meghatározott pontrendszer), illetve az ajánlati ár alapján fogja értékelni az ajánlatokat.

Az ajánlati árat a kiírás tárgyát képező magazin teljes grafikai tervezésére (borító+oldalak) összesen kérjük megadni nettó Ft+Áfa formában. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a magazin grafikai tervezésének ellenértékéről teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szolgáltatás Szervezési Iroda, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Újszászi Ilona kiadói és médiakapcsolati igazgató szóvivő

Szegedi Tudományegyetem Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, SZTE Médiacentrum

ujszaszi.ilona@rekt.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő referenciával és megfelelő gyakorlattal rendelkező szakembergárdával rendelkeznek. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak.

A pályázat nyertese: Universitas-Szeged Nonprofit Kft.

Vállalási ár: 150.000,- Ft+Áfa