Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0050.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: Metagenomikai vizsgálatok végzése biogáz technológia fejlesztés céljából.  

 

2012. február 10.

Ajánlattételi határidő: 2012. 02. 17.  10 óra

 

A beszerzés rövid ismertetése:

 

Metagenomikai vizsgálatok végzése biogáz technológia fejlesztés céljából. 

 

Műszaki leírás:

A partnerek (SZTE Biotechnológiai Tanszék és Megbízott) közötti együttműködés során az SZTE végzi a biogáz fermentációs kísérleteket és a fermentor mintákból a nagy áteresztő képességű DNS szekvenáláshoz izolálja a DNS mintákat. Megbízott elvégzi a 6 darab DNS minta feldolgozását, előkészítésként in vitro barkódolt DNS Fragment-Seq könyvtárakat hoz létre. A könyvtárak szekvenálását SOLiD technológiával Megbízott elvégzi, mindösszesen mintegy 10 Gb-nyi adatbázist hoz létre. Az adatbázis 200 milliónyi, egyenként kb. 50 bp hosszúságú read-ekből áll össze. Az adatok feldolgozása bioinformatikai módszerrel, referencia adatbázisokhoz hasonlítással történik, taxonomiai profilok, metabolikus profilok készülnek és a fontosabb anyagcsere útvonalak meghatározása történik. A minták összehasonlító vizsgálatát, végső kiértékelését és publikálását a partnerek közösen végzik el.

 

Ajánlattevő adja meg az alábbi egységárakat:

1.) Nagyáteresztőképesságű szekvenáló fragment könyvtár létrehozása (6 minta)…….nettó Ft+Áfa/ 6 minta

 

2.) Bar kódolás ára ………nettó Ft+Áfa/6 minta

 

3.) Bioinformatikai analízis………nettó Ft+Áfa/6 minta

 

Szállítási cím:

Szegedi Tudományegyetem TTIK

Biotechnológiai Tanszék

6726 Szeged, Közép fasor 52.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem TTIK

Biotechnológiai Tanszék

6726 Szeged, Közép fasor 52.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

Ajánlatkérő a fent megadott egységárak  nettó összegét fogja értékelni. 

 

Alkalmassági feltétel: Referencia munka vagy tudományos közlemény, amely igazolja az összetett mikrobiológiai közösségek vizsgálatában való jártasságot.

 

Igazolás módja:

Ajánlattevő csatoljon Referencia munkát vagy tudományos közleményt, amelyben igazolja az összetett mikrobiológiai közösségek vizsgálatában való jártasságot.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, banki átutalással, az intézet által igazolt teljesítést követően.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság  Szeged, Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (viszmeg.ivett@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán irodavezető

SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prof. Dr. Kovács Kornél tanszékvezető egyetemi tanár

SZTE TTIK Biotechnológiai Tanszék

  06-62/546-941

E-mail: kornel@brc.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szolgáltatásra. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

Az eljárás nyertese: SEQOMICS Biotechnológia Kft.

Vállalási ár: 1.290.000,-Ft+Áfa