Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0037
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: Kiegészítő Távközlési szolgáltatások biztosítása bérelt (ERICSSON MD110 telefon alközponton keresztül) 1db TLU27 és 1db TLU76/1 iterface biztosításával
2012. január 27.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0037

Ajánlattételi határidő: 2012. 02. 02. 10 00

Teljesítés tervezett időpontja: 2012. február 15.-2013. január 31.

A megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetése: Kiegészítő Távközlési szolgáltatások biztosítása bérelt (ERICSSON MD110 telefon alközponton keresztül) 1db TLU27 és 1db TLU76/1 iterface biztosításával

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. (Az ajánlati árnak tartalmaznia kell az eszközök szállításához és telepítéséhez szükséges összes költséget (anyag és munka, kiszállás))

Fizetési határidő: 30 nap

Ajánlat benyújtásának módja: Az ajánlatokat elektronikus úton, e-mailen keresztül pdf formátumban, kell beadni a ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu e-mail címre a felhívásban megadott határidőre.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Donkó Attila osztályvezető

SZTE GMF Távközlési Osztály

donko.attila@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az eljárás nyertese: BORG SYSTEM Kereskedelmi és Szolgáltató Kkt.

Vállalási ár: 10.000,-Ft+áfa havi bérleti díj