Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ0035
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: SZTE Mezőgazdasági Kar (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) részére nyomdai szolgáltatás.
2012. január 26.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ0035

Ajánlattételi határidő: 2012. 02. 02. 15 óra

Teljesítés tervezett határideje: 1. sz. mellékletekben részletezettek szerint

A beszerzés rövid ismertetése:

SZTE Mezőgazdasági Kar részére az alábbi nyomdai termékek legyártása és helyszínre (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) történő kiszállítása:

  • 300 db Falinaptár
  • 3*700 db Szakleírás
  • 200 db Térkép
  • 250 db Papírtáska
  • 3*300 db Agrár- és vidékfejlesztési szemle c. folyóirat

Ajánlatkérő a szükséges anyagokat az egyes nyomdai tételek megrendelése előtt min. 2-3 héttel leadja a nyomdának.

A fenti nyomdai termékek részletes specifikációja megtalálható itt: nyomdaipari_szolg-ok_2012

Szükség esetén a fenti nyomdai termékekből 1-1 mintapéldány megtekinthető a SZTE Mezőgazdasági Kar 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15. sz. épületében Németh Anitával történő előzetes időpont egyeztetést követően 2012. 01. 27. 8 órától 2012. 01. 31. 12 óráig tartó időszakban (munkanapokon). Tel.: 62/532-990/104 mellék.

Megjegyzés: Ajánlatkérő nyilatkozik, hogy a kiírás tárgyát képező nyomdai termékek nem termékdíj kötelesek az alábbiak miatt:

  • Az igényelt nyomdai termékek a teljes nyomtatott felületre vetítve legalább 50%-ban nem gazdasági reklám terjesztésére szolgálnak,
  • ezen túl az igényelt nyomdai termékek a SZTE – mint állami költségvetési intézmény – felsőfokú oktatás alapfeladata körében kiadott termékek, így nem vonatkozik rájuk termékdíj fizetési kötelezettség.

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy kötelezettséget vállal a felhívásban lévő szerződéstervezet megkötésére és teljesítésére, melynek tartalmát megismerte és fenntartások nélkül elfogadja.

Szerződés tervezet elérhető itt: Szerzodes_tervezet

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 36 hónap során 1 szerződés alapján végzett minimum nettó 1.000.000,- Ft értékű nyomdai szolgáltatásról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Ajánlattevő rendelkezzen hódmezővásárhelyi, vagy szegedi székhellyel, vagy telephellyel a könnyebb kapcsolattartás miatt.

Igazolási mód: Adja meg a székhelye, telephelye címét és elérhetőségét.

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

Kérjük, hogy Ajánlattevő az ellenszolgáltatás összegét az itt elérhető: Arajanlat kitöltésével adja meg. Ajánlattevő az 5 nyomdai tételre összesen megadott nettó ajánlati árakat fogja értékelni.

Ajánlatkérő egyéb költségtérítést nem nyújt ajánlattevő részére, az árnak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre, beleértve az elkészült nyomdai termékek helyszínre történő kiszállításának a költségét is.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő az egyes nyomdai termékek tételeinek legyártását és kiszállítását követően teljesítés igazolás után számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, banki átutalással egyenlít ki.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szeged, Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát. 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda

Ifkovics Kálmán irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: SZTE Mezőgazdasági Kar

Németh Anita

Tel: 06-62/532-990/104 mellék

nemeth.anita@mgk.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szolgáltatásra. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Planet Corp. Szolgáltató Kft.

Vállalási ár: 501.250,- Ft+Áfa