Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0153
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: Szegedi Tudományegyetem Mazda E 2200 típusú kisteher gépkocsijának karosszéria felújítása, rakodóterének átalakítása.
2011. december 13.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0153

Ajánlattételi határidő: 2011. 12. 21. 11 óra

 

A beszerzés ismertetése:

Szegedi Tudományegyetem Mazda E 2200 típusú kisteher gépkocsijának karosszéria felújítása, rakodóterének átalakítása, az alábbiak szerint:

· A gépjármű felépítményének, önhordó kocsiszekrényének javítása, a korrodált elemek kihegesztése, cseréje. A kocsiszekrény teljes fényezése, alváz, üregvédelem.

· A rakodótér oldalfalának részleges, a hátsó ajtó tetőlap teljes hőszigetelése, fertőtleníthető, mosható burkolattal való ellátása. A rakodótér oldalfalára mindkét oldalon fokozatosan állítható rögzítő sínt kell felszerelni.

· A gépkocsi felépítmény klímatizálásának kialakítása, melyre az alábbi két alternatíva szerint kérünk ajánlatot (a gépkocsi nem rendelkezik klímaberendezéssel):

a) A rakodótér megfelelő hőfokon való tartása, hűtése, fűtése klímaberendezéssel.

b) A rakodótér hűtésére, szellőzésére szelőző ventilátor beépítése. Fűtésére egyedi fűtőberendezés beépítése.

· A járműnek az átalakítás után alkalmasnak kell lennie kisállat szállításra. Hőszigetelt, mosható, fertőtleníthető rakodótérrel kell rendelkeznie. A szállítótér belső hőmérsékletét szabályozni kell, szükség esetén hűteni, fűteni.

· A munka elvégzésének határideje: A szerződéskötést követő 45 naptári napon belül.

Nyertes ajánlattevő a teljes felújítási, átalakítási folyamat során köteles biztosítani az Egyetem képviselője részére a munkafolyamatok helyszíni ellenőrzését.

 

Figyelem!!! Ajánlatkérő a kisteher gépjármű megtekintésére helyszíni bejárást biztosít 2011. 12. 15-én 9 órakor, majd ezt követően Sári Lajossal a 06/30-398-7377-es telefonszámon történő előzetes időpont egyeztetést követően 2011. 12. 16-án 14 óráig. Az ajánlattétel feltétele helyszíni bejáráson való részvétel. Helyszíni bejárás helye: SZTE Klinikai Központ Déli-klinikapark Autószerelő Műhely. Megközelítés: Szeged, Semmelweis u.-i hátsó kapun bejutva.

 

Alkalmassági feltétel: Ajánlattevő és alvállalkozója rendelkezzen 5 éves szakmai tapasztalattal a karosszéria javítás és az autó klíma szerelés területén, melyet egyszerű nyilatkozatukkal igazoljanak. Ajánlatkérő elfogadja ha az ajánlattevő csak az egyik területen és alvállalkozója pedig a másik területen rendelkezik az elvárt tapasztalattal.

 

Bírálati szempontok:

1) Ajánlati ár „a” alternatíva szerint: …….,- nettó Ft+ÁFA súlyszám 7

Ajánlati ár „b” alternatíva szerint: …….,- nettó Ft+ÁFA

Az ajánlati árat a fent említett klímatizálásra vonatkozó mindkét alternatíva szerint kérjük megadni. Ajánlatkérő a 2 ajánlati ár közül a rendelkezésére álló anyagi lehetőségei szerint fog választani.

2) Az elvégzett munkára vállalt garancia: ……. év súlyszám 3

Ajánlatkérő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti győztesnek.

 

Pontozási szabályozás:

Az adott szempont szerinti legkedvezőbb értéket elérő ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.

 

Fizetési feltételek: Teljesítés igazolást követően, a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül, banki átutalással.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ellátási Főosztály, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Lajos szállításirányító

SZTE GMF Szállítási Osztály

sari.lajos@gmf.u-szeged.hu  

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Fehér Lajos egyéni vállalkozó

Vállalási ár: 2.218.700,- Ft+Áfa