Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0152.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: 1 db Rotációs (Ronchi) tablettázógép erőmérő rendszer és kiértékelő szoftver elkészítése, valamint 1 db Manesty excenteres tablettázógép erőmérő rendszerének korszerűsítése.

 

2011. december 13.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0152.

 

Ajánlattételi határidő: 2011. 12. 23.  11 óra

 

Teljesítési határidő: Szerződéskötéstől számított max. 2 hónap.

 

A beszerzés rövid ismertetése:

 

A szolgáltatás tárgya, feladatok rövid leírása

 

1 db Rotációs (Ronchi) tablettázógép erőmérő rendszer és kiértékelő szoftver elkészítése, valamint 1 db Manesty excenteres tablettázógép erőmérő rendszerének korszerűsítése

A rotációs tablettázógép mérőelektronikája nem specifikált, a hozzá tartozó számítógép olyan szinten elavult, hogy pótlása szinte lehetetlen. A szoftver nem fut korszerű operációs rendszereken, emiatt a szervizelés, fejlesztés lehetősége eléggé korlátozott.

Szükséges a rendszer teljes felmérése, a lehetőségek szerinti korszerűsítése, új, fejleszthető, a jelenlegi operációs rendszereken is használható mérő és regisztráló szoftver elkészítése és a szoftver alkalmazására vonatkozó leírás.

 

Az excenteres tablettázógép elektronikája és illesztő rendszere a jelenlegi szinten használható, de a hozzátartozó mérőrendszer már nem. A rendszer elavult, a mérőkártya felépítése miatt új gépbe, új operációs rendszerhez nem illeszthető. Szükséges egy új rendszer, új mérőelektronika, valamint új regisztráló és mérőszoftver és a szoftver alkalmazására vonatkozó leírás.

 

Mivel a két tablettaprés mechanikai rendszerében is eltér egymástól, így sem hardverileg, sem szoftverben nem lehet közös fejlesztést csinálni. Emiatt szükséges a két rendszert külön kezelni.

 

További feladat mindkét gép esetében az erő, ill. az elmozdulás kalibrálása.

 

Igazolási mód: a kalibrálást a jegyzőkönyvek mellékleteivel igazolja.

 

A készülék megtekinthető a SZTE GYTK Gyógyszertechnológiai Intézet 6720 Szeged, Eötvös u. 6.  Ifj. Dr. Kása Péter adjunktussal történő előzetes időpont egyeztetéssel. (Tel.: 06-62/54-55-76)

 

Alkalmassági feltétel: a tablettázógépek hardver és szoftver rendszerének ismerete

 

Igazolás módja: Egyszerű nyilatkozatban igazolja, hogy rendelkezik egy olyan szakemberrel, aki ismeri a tablettázógépek hardver és szoftver rendszerének működési elveit.

 

Maximális keretösszeg:  nettó 1.180.000,-Ft

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, banki átutalással, az Intézet által igazolt teljesítést követően.

 

Bírálati szempontok:

1.Ajánlati ár …………....(nettó Ft) Súlyszám: 8

2.Teljesítési határidő……(nap) 

(megrendeléstől számított munkanapok száma) Súlyszám: 2

 

Ajánlatkérő az összességében a legelőnyösebb ajánlatot hirdeti nyertesnek.

 

Pontozási szabályozás:

Az adott szempont szerinti legkedvezőbb értéket elérő ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képest arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.

 

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó aki

a)  Végelszámolás alatt áll, vagy vonatkozásában csődeljárás elrendeléséről szóló bírósági végzést közzétettek, vagy az ellene indított felszámolási eljárást jogerősen elrendelték.

b)  Olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tagja, vagy vezető tisztségviselője gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban jogerős bírósági ítéletben megállapított bűncselekményt követett el, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; illetőleg olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló 2001. évi CIV. törvény 5. §-a (2) bekezdésének b), illetőleg g) pontja alapján a bíróság jogerős ítéletében korlátozta, az eltiltás ideje alatt, illetőleg ha az ajánlattevő tevékenységét más bíróság hasonló okból és módon jogerősen korlátozta.

c)  A közbeszerzési eljárásokban való részvételtől jogerősen eltiltásra került, az eltiltás ideje alatt.

d) Egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségének nem tett eleget, kivéve, ha megfizetésére halasztást kapott.

e)  Korábbi – három évnél nem régebben lezárult – közbeszerzési és egyéb pályázati eljárásban hamis adatot szolgáltatott és ezért az eljárásból kizárták, illetőleg a hamis adat szolgáltatását jogerősen megállapították, a jogerősen megállapított időtartam végéig.

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy a fenti kizáró okok hatálya alatt nem áll.

 

Figyelem! Kérem, hogy Vállalkozó az ajánlatával egyidőben nyújtsa be az alábbi nyilatkozatot.

 

 

 

 

 

A vállalkozó összeférhetetlenséget kizáró és egyben  a teljesítés feltételeit igazoló nyilatkozata

 

Alulirott (…..), mint a(z) (….. ) képviseletére feljogosított személy kijelentem, hogy az általam képviselt vállalkozás és a Szegedi Tudományegyetem között (…..)-án létrejött,  (….) tartalmú kutatás-fejlesztési megállapodással kapcsolatosan nem áll összeférhetetlenség, azaz

 

-egyfelől a feladat végrehajtásával összefüggésben a Vállalkozás egyetlen alkalmazottja sem kerül a Szegedi Tudományegyetemen közalkalmazottként dolgozó közeli hozzátartozójával irányítási (felügyeleti), ellenőrzési vagy elszámolási kapcsolatba (a közeli hozzátartozó fogalmának értelmezésében a Munka Törvénykönyve 139.§ (2) bekezdése az irányadó).

-másrészt a Vállalkozás egyetlen vezető tisztségviselője vagy felügyelő bizottsági tagja sem közalkalmazottja a Szegedi Tudományegyetemnek, illetve ha igen, akkor a Vállalkozásnál létesített eme jogviszonyára a Szegedi Tudományegyetemtől előzetes írásbeli engedélye van.

Kijelentem továbbá, hogy a fenti megállapodásban rögzített kutatási feladat elvégzéséhez Társaságunknál a szükséges erőforrás, technológia valamint eszköz- és műszerpark rendelkezésre áll, illetve amennyiben fentiek bármelyike részben vagy egészben hiányzik, akkor azt nem a Szegedi Tudományegyetemtől veszem bérbe.

 

Dátum, aláírás

 

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szeged, Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (viszmeg.ivett@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

 

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója:

 

Ifkovics Kálmán ellátási főosztályvezető

 

SZTE GMF Ellátási Főosztály

 

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

 

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója:

Ifj. Dr. Kása Péter adjunktus

SZTE Gyógyszertechnológiai Intézet

6720 Szeged, Eötvös u. 6.

Tel.: 62 545 576

Fax: 62 545 571

e-mail: p.kasa@pharm.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szolgáltatásra. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

Az eljárás nyertese: RS9002 Kft.

Vállalási ár: 1.120.000,-Ft+Áfa