Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0139.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: French press piszton  mintakészülék kiírásban szereplő alkatrészeinek tervezése és gyártása.

 

2011. november 28.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0139.

 

Ajánlattételi határidő: 2011. 12. 05. 14 00

 

A beszerzés ismertetése:

 

French press piszton mintakészülék kiírásban szereplő alkatrészeinek tervezése és gyártása.

 

Műszaki leírás:

· A mintakészülékhez, amely méretei szerint a kivitelezéshez szükséges gyártási tervdokumentációt kell készíteni.

· Az elkészülő tervek felhasználói jóváhagyását követően kezdődhet meg a gyártás.

Tervek jóváhagyására jogosult személy: Prof. Dr. Kovács Kornél tanszékvezető egyetemi tanár

· A jóváhagyott tervdokumentáció alapján a készülék alábbi alkatrészeit kell elkészíteni, amelyek akár 20.000 psi. túlnyomás elviselésére is alkalmasak:

--  Saválló acél kivitelű sejtprés ház,

--  Saválló acél kivitelű, alátámasztó-tányéros alsó, támasztó piszton,

--  Saválló acél kivitelű, ütközőfejes felső nyomó piszton,

--  PTFE. minőségű támasztó O-gyűrűk (2db),

--  VITON minőségű tömítő O-gyűrűk (2db).

· A hengeres kivitelű molekulaprés tengelyvonali furatába illeszthető felső nyomó piszton végét 2db illesztő vállal kell ellátni, amelyek méretét precíziós köszörüléssel alakítják ki.

· Valamennyi saválló acél kivitelű alkatrészt 1.4571 minőségű auszterites acél kör keresztmetszetű félgyártmányból kell készíteni forgácsolással és precíziós köszörüléssel.

· Gyártáskor figyelembe kell venni a nagy nyomáson történő használat során fellépő erőhatásokat, ezért különös gondossággal kell ügyelni az alkatrészek egytengelyűségére.

· A pisztonok tengelyhornyaiba a támasztó- és a tömítő O-gyűrűk kerülnek.

· Az elkészülő termékekhez Gyártói megfelelőségű (CE) nyilatkozatot kell adni a szükséges kísérő dokumentumok mellékelésével.

· Tervdokumentáció elkészítésének határideje: 2012. január 02.

· Teljesítési határidő: 2012. január 20.

Maximális keretösszeg: Nettó 1.000.000,-Ft

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Szállítási cím:

Szegedi Tudományegyetem TTIK

Biotechnológiai Tanszék

6726 Szeged, Közép fasor 52.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

Az ajánlati árnak fedezetet  kell nyújtania a tervezés költségeire, a kivitelezés költségeire és a helyszínre történő kiszállítás költségeire.

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással, az Intézet által igazolt teljesítést követően.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ellátási Főosztály, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (viszmeg.ivett@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prof. Dr. Kovács Kornél tanszékvezető egyetemi tanár

 SZTE TTIK Biotechnológiai Tanszék

  kornel@brc.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

Az eljárás nyertese: BioSpin Kft.

A vállalási ár: 880.000,-Ft+Áfa