Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0131.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0005 számú, „Kutatóegyetemi Kiválósági Központ létrehozása a Szegedi Tudományegyetemen”, című pályázatban felmerülő „Különböző patkány szervekből (agy, máj, tüdő, vér) vett mintákból négy, ppb koncentrációban jelen lévő fém (Mn, Pb, Cd, Hg) mérése salétromsavas feltárást követően.”

2011. november 17.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0131.

 

Ajánlattételi határidő: 2011. 11. 24. 11 00

 

A beszerzés ismertetése:

Különböző patkány szervekből (agy, máj, tüdő, vér) vett mintákból négy, ppb koncentrációban jelen lévő fém (Mn, Pb, Cd, Hg) mérése salétromsavas feltárást követően.

- 500 minta mérése, folyamatosan.

 

Maximális keretösszeg: nettó 2.160.000,-Ft

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, az Intézet által igazolt teljesítést követően.

Bírálati szempontok:

Ajánlati ár: …….  nettó Ft súlyszám 5

Vizsgálati módszer érzékenysége …….. ppb súlyszám 3

minimálisan kimutatandó fémkoncentráció: 0,1 ppb.

(ennél finomabb, érzékenyebb kimutatás kedvezőbb bírálatot kap.

 

Ajánlatkérő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti győztesnek.

 

Pontozási szabályozás:

Az adott szempont szerinti legkedvezőbb értéket elérő ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ellátási Főosztály, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (viszmeg.ivett@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prof. Dr. Nagymajtényi László

SZTE ÁOK Népegészségtani Intézet

Tel.: 06/62-545-119

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

Az eljárás nyertese: MOL Nyrt.

Vállalási ár: 4.000,-Ft+Áfa/minta