Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0124
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Biológia épületben (6726 Szeged, Középfasor 52.) lévő első generációs 5 literes (15 db) és 50 literes (4 db) kísérleti laborfermentor egységek erőátviteli- és irányítástechnikai, valamint gépészeti elemeinek negyedéves karbantartása, szükség szerinti javítása.
2011. november 07.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0124

Ajánlattételi határidő: 2011. 11. 14. 11 óra

Szerződéses időszak: 2011. november 25-től 2012. február 25-ig

 

A beszerzés ismertetése:

SZTE TTIK Biológia épületben (6726 Szeged, Középfasor 52.) lévő első generációs 5 literes (15 db) és 50 literes (4 db) kísérleti laborfermentor egységek erőátviteli- és irányítástechnikai, valamint gépészeti elemeinek negyedéves karbantartása, szükség szerinti javítása.

Feladatok:

· A szolgáltatással kapcsolatos karbantartási, javítási Vállalkozási szerződés mindkét fél általi aláírását követően 48 órán belül megkezdik az egységek erőátviteli és irányítástechnikai, valamint gépészeti elemeinek diagnosztikai megvizsgálását.

· A vizsgálatok alkalmával feltárásra kerülő rendellenességeket megszűntetik, esetleges alkatrészhiányáról gondoskodnak.

· Végezzék el az egyes mérőkörök ellenőrzését, a reaktorok és a csővezetéki szakaszok belső felületeinek tisztítását, biztosítva ezzel a rendszer üzemzavarmentes, akár több hónapon át tartó működését.

· Személyes közreműködés az erőátviteli és irányítástechnikai, valamint gépészeti felújítást, javítást, tisztítást követő rendszerindításkor.

· Bármilyen meghibásodás, elektromos és/vagy mechanikus műszaki probléma vagy más anomália esetén, a hiba jelzésétől számítottan 12 órán belül annak elhárítását a berendezések felállítása helyén megkezdik.

· Amennyiben a felmerülő erőátviteli és irányítástechnikai, valamint gépészeti probléma/-ák valamely alkatrész/ek, elem/ek vagy egység/ek – tartós üzem miatti – kopásából, elhasználódásából származik, annak/azok pótlásáról a megkötésre kerülő Vállalkozási szerződés keretében gondoskodnak.

· A meghibásodás kapcsán szükségessé váló alkatrész/ek, elem/ek vagy egység/ek beszerzését és cseréjét úgy végezzék el, hogy azok a beépítettel megegyező vagy annál jobb minőségűek legyenek, de mindenképpen azonos feladatteljesítési készségekkel rendelkezzen/enek.

· A nem ütemezett karbantartási leállást okozó erőátviteli és irányítástechnikai, valamint gépészeti problémákat 48 órán belül megszűntetik és lehetővé teszik a kísérleti folyamatok folytatását vagy újbóli indítását.

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

· Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 12 hónap időszakban legalább 5 db első generációs 5 literes és legalább 2 db első generációs 50 literes kísérleti laborfermentor egység erőátviteli- és irányítástechnikai, valamint gépészeti elemeinek karbantartásáról, szükség szerinti javításáról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

1) első generációs 5 literes (15 db) kísérleti laborfermentor egységek erőátviteli- és irányítástechnikai, valamint gépészeti elemei negyedéves karbantartásának, szükség szerinti javításának átalánydíja:  ………….. nettó Ft/negyedév

2) első generációs 50 literes (4 db) kísérleti laborfermentor egységek erőátviteli- és irányítástechnikai, valamint gépészeti elemei negyedéves karbantartásának, szükség szerinti javításának átalánydíja:  ………….. nettó Ft/negyedév

3) Negyedéves karbantartás, szükség szerinti javítás átalánydíja (1+2 pont) összesen:

………….. nettó Ft/negyedév

Ajánlatkérő a negyedéves karbantartásra, szükség szerinti javításra mindösszesen megajánlott átalánydíjakat fogja értékelni. Ajánlatkérő negyedéves időszakon a 2011. november 25-től 2012. február 25-ig tartó időszakot érti.

 

Fizetési feltételek: Ajánlattevő a szerződéses időszak lejártát követően 1 db számlát nyújthat be a negyedéves átalánydíjról, melynek az összegét a SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki.

 

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó aki

a) Végelszámolás alatt áll, vagy vonatkozásában csődeljárás elrendeléséről szóló bírósági végzést közzétettek, vagy az ellene indított felszámolási eljárást jogerősen elrendelték.

b) Olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tagja, vagy vezető tisztségviselője gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban jogerős bírósági ítéletben megállapított bűncselekményt követett el, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; illetőleg olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló 2001. évi CIV. törvény 5. §-a (2) bekezdésének b), illetőleg g) pontja alapján a bíróság jogerős ítéletében korlátozta, az eltiltás ideje alatt, illetőleg ha az ajánlattevő tevékenységét más bíróság hasonló okból és módon jogerősen korlátozta.

c) A közbeszerzési eljárásokban való részvételtől jogerősen eltiltásra került, az eltiltás ideje alatt.

d) Egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségének nem tett eleget, kivéve, ha megfizetésére halasztást kapott.

e) Korábbi – három évnél nem régebben lezárult – közbeszerzési és egyéb pályázati eljárásban hamis adatot szolgáltatott és ezért az eljárásból kizárták, illetőleg a hamis adat szolgáltatását jogerősen megállapították, a jogerősen megállapított időtartam végéig.

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy a fenti kizáró okok hatálya alatt nem áll.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ellátási Főosztály, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Prof. Dr. Kovács Kornél tanszékvezető egyetemi tanár

SZTE TTIK Biotechnológiai Tanszék

kornel@brc.hu  

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az eljárás eredménytelen.