Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0117
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: HURO/0802/008 számú, „Ritka betegségek újszülöttkori szűrése és molekuláris genetikai diagnózisa: eurorégionális infrastruktúra és együttműködés kialakítása” című pályázat kapcsán felmerülő „Projekt menedzser munkáját segítő adminisztratív munkatárs.”
2011. október 28.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0117

Ajánlattételi határidő: 2011. 11. 07. 10 00

 

A beszerzés ismertetése:

Projekt menedzser szakmai munkáját segítő adminisztratív munkatárs feladatai:

· Projekt partnerek részére meghívók, jegyzőkönyvek készítése.

· Román és angol nyelven a projekt megbeszéléseken, kiemelten a temesvári és aradi munkaterületeken, a projekt vezető távollétében a pénzügyi vezető mellett a partnerekkel együttműködés a projekt vezető által megadott útmutatások szerint.

· Sajtó figyelés, dokumentációk összegyűjtése.

· Projekt vezető által meghatározott területeken koordináció előkészítése.

· Közbeszerzési eljárások előkészítésekor, ill. a szerződésekben foglalt feladatok lebonyolításában – projekt vezető részére – a megrendelések felülvizsgálata.

· Segítse a projekt menedzser szakmai munkáját a rendszeres projekthez tartozó feladatok naprakész, folyamatos figyelésével. A projekthez tartozó kongresszusok, szakmai megbeszélések előkészítésében vegyen részt.

Elvárások:

· Beszédértés és írás angol és román nyelven, kiemelten pénzügyi és műszaki (építészeti és gépgyártás) területen.

· Legyen ismerete az európai unió által lebonyolított projektekről és a HURO pályázatokhoz tartozó pályázati kézikönyvben foglalt követelmények megvalósításáról.

· Excel magas szintű ismerete.

Elvárások igazolási módja: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy megfelel az Ajánlattételi felhívás elvárásainak.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét egy összegben bruttó Euró-ban kérjük megadni. Az összeg 2011. november 15-től 2012. december 31-ig tartó időszak alatt (13,5 hónap), havi egyenlő részletekben, kerül kifizetésre a munka elvégzésének projekt vezető általi igazolását követően.

 

A szolgáltatás pályázatban becsült értéke: bruttó 18.066 Euró (20 hónapra)

 

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó aki

a) Végelszámolás alatt áll, vagy vonatkozásában csődeljárás elrendeléséről szóló bírósági végzést közzétettek, vagy az ellene indított felszámolási eljárást jogerősen elrendelték.

b) Olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tagja, vagy vezető tisztségviselője gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban jogerős bírósági ítéletben megállapított bűncselekményt követett el, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; illetőleg olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló 2001. évi CIV. törvény 5. §-a (2) bekezdésének b), illetőleg g) pontja alapján a bíróság jogerős ítéletében korlátozta, az eltiltás ideje alatt, illetőleg ha az ajánlattevő tevékenységét más bíróság hasonló okból és módon jogerősen korlátozta.

c) A közbeszerzési eljárásokban való részvételtől jogerősen eltiltásra került, az eltiltás ideje alatt.

d) Egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségének nem tett eleget, kivéve, ha megfizetésére halasztást kapott.

e) Korábbi – három évnél nem régebben lezárult – közbeszerzési és egyéb pályázati eljárásban hamis adatot szolgáltatott és ezért az eljárásból kizárták, illetőleg a hamis adat szolgáltatását jogerősen megállapították, a jogerősen megállapított időtartam végéig.

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy a fenti kizáró okok hatálya alatt nem áll.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ellátási Főosztály, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot.

 

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vécseiné dr. Karg Eszter dr. tudományos tanácsadó

SZTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika

karg@pedia.szote.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: PATTOX&POTTAR Kft.

Vállalási ár: bruttó 12.150 Euró