Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0058.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: „SZTE Évnyitó 2011.” témájú fotósorozat elkészítése tárgyú szolgáltatás.

2011. augusztus 02.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0058.

Ajánlattételi határidő: 2011. 08.12.1200  

A beszerzés célja: a Szegedi Tudományegyetem számára történő fotózás.

A beszerzés ismertetése:

A fotózás pontos ideje: 2011. szeptember 3. 9.30-13.00.

Az egyetem professzorai 9.30-kor indulnak az egyetem központi épülete elől (Szeged, Dugonics tér 13.) és 9.45 körül érkeznek a József Attila Tanulmányi és Információs Központhoz (Szeged, Ady tér 10.sz.). A gyalogos menetről 30-40 fotóból álló fotósorozatot kell készíteni útközben.

Az egyetem tanévnyitója 10.00-kor kezdődik a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében. A kb. két órás rendezvényről egy minimum 40-50 képből álló fotósorozatot kell készíteni, mely tartalmazza a szereplőket, a szerepléseket, a díjátvételeket, a közönséget.

A rendezvényről az egyetem központi honlapján, a rendezvényt bemutató hírhez történő felhasználáshoz 5 db fekvő, a témát a kép közepén mutató fotó elektronikus formában történő átadásának határideje: 2011. szeptember 3. a rendezvény befejeződése után legkésőbb 2 órával.

A fenti 5 fotón kívül a többi fotó elektronikus formában (DVD-n) történő átadásának határideje: 2011. szeptember 9. 10.00 óra

A beszerzés tárgyát képező minden fotóra vonatkozóan az egyetem korlátlan felhasználási jogot szerez.

Elvárások: A megvalósításban résztvevő szakember rendelkezzen a munka elvégzéséhez szükséges szakmai tapasztalattal. A munka elvégzéséhez minden szükséges eszköz a rendelkezésére álljon.

Elvárások igazolási módja: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a megvalósításban résztvevő szakembere rendelkezik a munka elvégzéséhez szükséges szakmai tapasztalattal illetve, hogy a cég rendelkezik a munka elvégzéséhez szükséges eszközökkel.

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét egy összegben, bruttó Forintban kérjük megadni. A szolgáltatás díja egy összegben kerül kifizetésre a munka elvégzésének igazolását követő számla benyújtásától számított 8 napos fizetési határidővel.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ellátási Főosztály, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Révész Balázs marketing és kommunikációs igazgató

SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

pr@rekt.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi és szakmai háttérrel rendelkeznek. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Color Fotó kkt.

Vállalási ár: bruttó 35.000,- Ft