Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0028.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: 1 db Pfeiffer TPG261 típusú nyomásmérőfej vezérlő és kiolvasó műszer javítása.

2011. június 15.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0028.

 

Ajánlattételi határidő: 2011. 06. 27.  14 óra

 

A beszerzés rövid ismertetése:

 

A szolgáltatás tárgya, feladatok rövid leírása

1 db Pfeiffer TPG261 típusú nyomásmérőfej vezérlő és kiolvasó műszer javítása.

 

A műszaki leírás:

Hiba jelentés: „dt” hibaüzenet.

Az ajánlatban kérjük feltüntetni az anyagköltséget, a munkadíjat és egyéb szükségesnek tartott költségeket, a vállalt javítási határidőt és a javításra vállalt garanciát.

 

Számlázási cím:

SZTE TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék

6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.

 

A karbantartandó illetve javítandó műszer Dr. Oszkó Alberttel történő előzetes időpont egyeztetést követően a helyszínen megtekinthető. Tel.: 62/544-116

 

Bírálati szempontok:

Ajánlati ár …………....(nettó Ft) Súlyszám:8

Javítási határidő……...(nap) Súlyszám:1

Vállalt garancia………(hónap) Súlyszám:1

 

Kizáró ok a Pfeiffer cég vákuumtechnikai eszközeinek javításában szerzett gyakorlat hiánya.

A referenciai igazolásban kérjük megadni legalább egy olyan cég és kapcsolattartója megnevezését és elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám), ahol a fent megnevezett műszer javítására már sor került.

 

Bírálati módszer:

Az ajánlatok részszempontok szerinti tartalmi elemeinek értékelése során adható pontszám alsó határa 1, felső határa 10, minden részszempont esetén azonos. A részszempontokon belül az értékelési pontszám az arányosítás módszerével kerül kiszámításra. Részszempontonként a legkedvezőbb ajánlat a legmagasabb pontot kapja, a legkedvezőtlenebb ajánlat 1 pontot kap, az ettől eltérő ajánlatok az 10 és az 1 pont között lineáris arányosítással kerülnek értékelésre. A súlyszám és az értékelési pont szorzata adja a részszempontok pontszámát.

Bírálat szempontja:

Ajánlatkérő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti ki nyertesnek.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti és 1 másolati példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

 

További információ kérhető:

 

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán ellátási főosztályvezető

 

SZTE GMF Ellátási Főosztály

 

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

 

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dr. Oszkó Albert

 

SZTE TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék

6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.

 

e-mail:oszko@chem.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szolgáltatásra. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

A Pályázat nyertese: B&T Service Kft.

 

Vállalási ár: 43.810,-Ft+ÁFA