Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0026
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: 3 db távközlési hálózat kiépítése a LIM telephely és a telefonmellék telephelye között, a meglévő gerinchálózat felhasználásával
2011. június 14.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0026

Ajánlattételi határidő: 2011. 06. 24 10 00

Teljesítés tervezett időpontja: 2011. június 30.

A beszerzés rövid ismertetése: A mellékelt specifikáció szerinti 3 db távközlési hálózat kiépítése a LIM telephely és a telefonmellék telephelye között, a meglévő gerinchálózat felhasználásával

A műszaki leírás, ajánlati feltételek és dokumentáció letölthető innen: \hálózatkiépítés

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. (Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a telefonmellék kiépítéséhez/áthelyezéséhez szükséges összes költséget (anyag és munka, kiszállás))

Fizetési határidő: 30 nap

Ajánlat benyújtásának módja: Az ajánlatokat elektronikus úton, e-mailen keresztül pdf formátumban, kell beadni a donko.attila@gmf.u-szeged.hu e-mail címre a felhívásban megadott határidőre.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Donkó Attila osztályvezető

SZTE GMF Távközlési Osztály

donko.attila@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Pályázat nyertese: BEST-TRADE Bt.

Vállalási ár: 24.000,- Ft + ÁFA