Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0022
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP 4.2.1. számú, „Tudáshasznosulást, tudástranszfert szolgáló eszköz- és feltételrendszer kialakítása, fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen és a Dél-alföldi Régióban” című pályázat kapcsán felmerülő, „SZTE technológiatranszfer tevékenységéhez kapcsolódó arculati ajánlásának elkészítése” tárgyú szolgáltatás.
2011. június 08.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0022

Ajánlattételi határidő: 2011. 06. 16. 14 00

Teljesítési határidő: A szerződéskötés után az elkészítésre 45 nap áll rendelkezésre.

A beszerzés ismertetése:

 A beszerzés célja a Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban Egyetem) technológiatranszfer szolgáltató egysége számára a mellékelt brief alapján arculati ajánlás és megvalósítási segédletek készítése.

Az elkészítendő anyagnak tartalmaznia kell:

Az Egyetem technológiatranszfer szolgáltató egysége számára kialakított és alkalmazható arculatot. Annak keretében az Egyetem hivatalos címere és arculata mellé egy ahhoz illeszkedő egyszerűsített embléma kidolgozását, logotípiát és ezek megjelenítését arculathordozó eszközökön, amelyek különösen:

  • levélpapírok (nyomdai, word és e-mail formátum is)
  • borítékok
  • telefax üzenetek
  • névjegykártyák
  • meghívók és eseménykártyák
  • oklevelek
  • előadás- és bemutató hátterek (ppt slide)
  • Kutatási jelentés és tanulmányok (4 db) címlapterve és oldalképe
  • ajándéktárgyak (5 db) terve
  • web2.0 megjelenés
  • hirdetmények és feliratok

A részletes specifikáció letölthető innen: \arculattervezés specifikáció

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét egy összegben bruttó Forintban kérjük megadni. A munka díja egy összegben kerül kifizetésre a munka elvégzésének projektvezető általi igazolását követően 30 napos fizetési határidővel.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ellátási Főosztály, 6722 Szeged, Szentháromság u. 34. 3. emelet 35. iroda, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Révész Balázs marketing és kommunikációs igazgató

SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

pr@rekt.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Job Művészeti Bt.

Vállalási ár: 500.000,- Ft + ÁFA