Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0016
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: ERICSSON Business Phone 250 telefon alközpont bérlete.
2011. június 02.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0016

Ajánlattételi határidő: 2011. 06. 15. 15 00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2011. június 29.

A beszerzés rövid ismertetése:

ERICSSON MD110 TSW telefonalközponthoz digitális bérelt menedzselt vonalon kapcsolódó 50db analóg telefon mellékállomást kiszolgáló ERICSSON Business Phone 250 telefon alközpont telepítése, üzembe helyezése, 50db telefon mellék programozása. A telepítés után a telefonmellékek elérhetőségének és jogosultsági rendszerének minimum a jelenlegi formájában kell működnie.

Egyetemi tulajdonú telefon alközpont típusa: ERICSSON MD110TSW.

LIM telephelye: 6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 42.

LIM gépoldali rendező típusa: RACK

Bérleti szerződés időtartama: 2012. június 30-ig.

Kiépítésre kerülő telefonmellék darabszáma: 50

Fizetési határidő: 30 nap

Költségviselő: Szegedi Tudományegyetem (SZTE TTIK Dékáni Hivatal – 19 01 1T111)

Szempontrendszer a pályázatok elbírálásához:

szempont súlyozás

  • Telepítés költsége (tartalmazza a telefon alközpont telepítéséhez szükséges összes (anyag és munka, kiszállás) költségeket – 30
  • Havi bérleti díj (tartalmazza a telefon alközpont üzemeltetéséhez szükséges összes (anyag és munka, kiszállás) költségeket – 45
  • Reakció idő (meghibásodás esetén a hibaelhárításának megkezdésének ideje az e-mailen történt bejelentés után - percben) 10

Pontozási szabályozás:

Az adott szempont szerinti legkedvezőbb értéket elérő ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal. Az egyes szempontok szerint kapott pontértékek összeadását követően a legtöbb pontot kapott ajánlattevő a nyertes.

Ajánlat benyújtásának módja: Az ajánlatokat elektronikus úton, e-mailen keresztül pdf formátumban, kell beadni a donko.attila@gmf.u-szeged.hu e-mail címre a felhívásban megadott határidőre.

Kiegészítő tájékoztatás: 

Az Ajánlattételi felhívásával kapcsolatban ajánlattevői kérdések merültek fel, amelyekre az ajánlatkérő az alábbi kiegészítő tájékoztatást adja:

Kérdés 1: „A BusinessPhone milyen felületen csatlakozik az MD-hez (ISDN, QSIG, egyéb)?”

Válasz 1: A bérlendő eszköz (ERICSSON BusinessPhone), a vezetékes távközlési szolgáltató (INVITEL ZRT.) által biztosított digitális bérelt menedzselt vonalon (ISDN) keresztül tart kapcsolatot, az egyetem többi telefon alközpontjával.

Kérdés 2: „Az MD oldalon kinek kell biztosítania a szükséges interfészt?”

 Válasz 2: A Szegedi Tudományegyetem a bérbe adótól komplett, minden jelenlegi szolgáltatást biztosító eszköz szállítását várja el. Így az MD oldali külső kapcsolatot biztosító interfészt is tartalmaznia kell az ajánlatnak.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Donkó Attila osztályvezető

SZTE GMF Távközlési Osztály

donko.attila@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.