Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0067
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: Távközlési gerinchálózati kapcsolat javítása, programozása 2 db GJUL4 interface szállítása.
2011. augusztus 19.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0067

Ajánlattételi határidő: 2011. 08. 31. 10 00

Teljesítés tervezett időpontja: 2011-09-18

 

A megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetése: Az SZTE GMF Távközlési Osztály részére, távközlési gerinchálózati ISDN30 kapcsolat javítása (6720 Szeged Korányi fasor 6. és 6725 Szeged Boldogasszony sgt. 8., illetve 6720 Szeged Korányi fasor 6. és 6720 Szeged Árpád tér 2. között), ERICSSON MD110TSW telefonalközpont programozása 2 db GJUL4 ROF 131 4246/5 R2A A21 9023 interface szállítása és üzembe helyezése.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. (Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a hálózatkiépítés szállításához és telepítéséhez szükséges összes költséget (anyag és munka, kiszállás))

Fizetési határidő: 30 nap

Ajánlat benyújtásának módja: Az ajánlatokat elektronikus úton, e-mailen keresztül pdf formátumban, kell beadni a donko.attila@gmf.u-szeged.hu e-mail címre a felhívásban megadott határidőre.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán főosztályvezető

SZTE GMF Ellátási Főosztály

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Donkó Attila osztályvezető

SZTE GMF Távközlési Osztály

donko.attila@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes: Gyenes László vállalkozó

Vállalási ár: 175.000,-Ft + ÁFA