Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PSZ0056.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet. A beszerzés tárgya: TÁMOP-4.2.2-08/1-2008-0002 számú, „Neurodegeneratív betegségek, anxietás és depresszió patomechanizmusa és terápiás lehetőségei”, című pályázatban felmerülő „Idegrendszeri DIGE proteomikai kísérletek elvégzése, az adatok értékelése és az eredmények validálásához szükséges fiziológiai, anatómiai és biokémiai munkák elvégzése”.

 

2011. augusztus 02.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PSZ0056.

 

Ajánlattételi határidő: 2011. 08. 12.  11 óra

Teljesítési határidő: 2011. szeptember 30.

 

A beszerzés rövid ismertetése:

A szolgáltatás tárgya, feladatok rövid leírása

 

Idegrendszeri DIGE proteomikai kísérletek elvégzése, az adatok értékelése és az eredmények validálásához szükséges fiziológiai, anatómiai és biokémiai munkák elvégzése.

 

Műszaki leírás:

 

A kísérleteket laboratóriumi rágcsálók kijelölt agyterületein kell elvégezni. DIGE kísérleteket kell végezni normál és aspecifikus pszichoaktív drogokkal (Risperidon, Olanzapine, Aripiprazol) kezelt állatokon is. A munkához szükséges minták kivételét, a DIGE mérésekre való előkészítést és szállítást legfeljebb 60 perc alatt kell megoldani, a mintákat folyamatosan -80C-on tartva.

A kapott adatok elemzése a következő programrendszerek segítségével:

1. Ariadne Genomics Pathway Studio (work station változat)

2. Ingenuity (IPA) platform

 

További feladat:

a két programrendszer segítségével protein interakciós hálózatokat kell építeni a kísérletek alapján azonosított, ill. a szakirodalomban közölt fehérjék felhasználásával. Az MS azonosítást a Richter NyRt vállalta.

   

Feladatellátás helye:  Eötvös Loránd Tudományegyetem Biológiai Intézet Proteomikai Laboratórium, Budapest, Pázmány Péter Sétány 1/C, 1117

 

Pályázat száma:

 

TÁMOP-4.2.2-08/1-2008-0002

 

Bírálat szempontja: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

.

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság  Szeged, Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen (viszmeg.ivett@gmf.u-szeged.hu) keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett határidőre történő megküldéssel.

Amennyiben e-mailen keresztül történik az ajánlat eljuttatása, akkor a levél „Tárgyánál” kérem feltüntetni az eljárás sorszámát.

 

További információ kérhető:

 

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán ellátási főosztályvezető

 

SZTE GMF Ellátási Főosztály

 

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

 

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dr. Juhász Gábor (ELTE) Telefon.62/546-825,

e-mail: gjuhasz@dec001.geobio.elte.hu

Papp Csaba (SZTE)  telefon: 62/546-826, e-mail: papp@dnt.u-szeged.hu

 

SZTE ÁOK

Orvosi Vegytani Intézet

6720 Szeged, Dóm tér 8.

 

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szolgáltatásra. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

Az eljárás eredménytelen.