Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ
Ajánlattételi felhívás SZTE SZAKK/2012/KB0009

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ(továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: bérleti szolgáltatás - Lézer Extractor készülékre vonatkozóan

2012. február 10.

Ajánlat sorszáma: SZTE SZAKK/2012/KB0009

 

Ajánlattételi határidő: 2012.02.17.16 00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. 03. 01.

A beszerzés rövid ismertetése:

Bérleti szolgáltatás - Lézer Extractor készülékre vonatkozóan

Leírás:

Általános információk:

Igénylő egység pontos megnevezése címe:

 

SZTE-SZAKK, II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Elektrofiziológiai Laboratórium

 

Szolgáltatás tárgya, feladatok rövid leírása:

 

Bérleti szolgáltatás - Lézer Extractor készülékre vonatkozóan

 

Műszaki leírás:

Pacemaker, illetve ICD eszköz elektródáinak lézeres úton történő eltávolításához használható készülék.

 

Műszaki paraméterei:

  • 308 nm hullámhosszú „hideg” ultraibolya XeCl lézer fény
  • 3 féle mechanizmus útján éri el az elektródák körüli artériás plakkok és a szöveti letapadások eltávolítását:
    1. Az elektródák körül eltávolítani kívánt anyag roncsolása nagy energiájú fénnyel (=fotoabláció).
    2. A fényimpulzus időtartama alatt az energia felszakítja a molekuláris kötéseket. A keletkező törmeléket a véráramlás könnyedén eltávolítja (=fotokémiai).
    3. A lézer hatására keletkező hő a sejtekben lévő vizet felforralja, így a sejtek destrukciójához vezet (=fototermiás).
  • „Hideg” lézer: az alkalmazási időszak nagyon kis hányadában aktív.
  • A lézer száloptikás katéteren keresztül kerül kontaktusba az elektródát rögzítő szövetekkel.
  •  

A rendszerhez tartozó egyszerhasználatos eszközök:

 

1. lézer sheath: flexibilis disztális szegmens, 15° végkiképzés a könnyebb áthaladás érdekében az éles elektróda-csavarodásokon, 50 cm munkahossz, külső sheath-tel szállítva, 3 féle méretben elérhető: 12F, 14F, 16F

2. külső támogató sheath: önállóan is használható az elektródákra tapadt szövet eltávolításához, de a lézer sheath-tel együtt is használható, mint külső támogató sheath, speciális Pebax (külső része) és Teflon (belső része) anyagból, 45º bevágott végkiképzés, 9 féle méretválaszték

3. sheath fogó: erős, határozott fogást biztosít a sheath-ekhez, segítségével könnyebben forgathatóak a sheath-ek és határozottabb előrehaladást biztosítanak, 11.9F és 22.5F külső sheath átmérőkkel kompatibilis

 

Bírálati szempontok:
-Havi bérleti díj összege ( Bruttó) 20 súlyszám
-Fizetési határidő: 3 súlyszám
-A bérleti időszakra eső havi szervíz költség ( a legkisebb költség a
kedvezőbb) 3 súlyszám

 

Az ajánlatok értékelése soronként, az ajánlati ár figyelembe vételével történik. Kérjük ajánlatukban tüntessék fel, hogy ajánlatuk mely sorra vonatkozik.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE SZAKK GH Logisztikai Osztály, Szeged, Semmelweis u. 8., személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a varjasi.otto@med.u-szeged.hu e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Varjasi Ottó ov. Logisztikai Osztály, ügyintéző: Molnár András előadó 62/545-645

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik. Ajánlatkérő felhívja az Ajánlattevők figyelmét, hogy a vonatkozó közbeszerzési szabályozás alapján 8 millió Ft nettó összértéket meghaladó ajánlati ár esetén az eljárást eredménytelenné kell nyilvánítania.

 

 

A pályázat nyertese: Premieg G Med Kft.

Vállalási ár: 450 000 Ft + Áfa