Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ
Ajánlattételi felhívás SZTE SZAKK/2011/KB0036

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ(továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A felhívás tárgya:„Dél-alföldi régió koraszülöttek betegkövetése az SZTE Gyermekklininkán” könyvvizsgáló szolgáltatás

2011. december 07.

Ajánlat sorszáma: SZTE SZAKK/2011/KB0036

Ajánlattételi határidő: 2011.12.14. 16 00

A kezdés tervezett időpontja: 2012. 01. 01.

A felhívás rövid ismertetése:

1. Dél-alföldi régió koraszülöttek betegkövetése az SZTE Gyermekklininkán” könyvvizsgáló szolgáltatás

Leírás:

Általános információk:

Igénylő egység pontos megnevezése címe:

Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ 6725 Szeged, Korányi fasor 14-15,

 

Szolgáltatás tárgya, feladatok rövid leírása (részletes leírás mellékletként csatolandó):

 

Szolgáltatás tárgya, feladatok rövid leírása:

A „Dél-alföldi régió koraszülöttek betegkövetése” projekt team tagjaként a könyvvizsgáló feladata a projekt kezdetétől 2011. október 16. és a projekt végéig 2012. október 15 és azt követően az elszámolási időszak kötelezettségének végéig folyamatos monitorozás a projekt feladat végrehajtásában a projekt vezető és pénzügyi vezetője mellett. A könyvvizsgáló a projekt szerint a projekt menedzsment tagja. A projekt menedzsment során a projekt vezetővel, szakmai vezetővel köteles részt venni a projekt monitorozásában és e feladata során a projekt sikeres, tervek szerinti megvalósítása érdekében a projekt tagok közötti koordinációt és a projekt végrehajtását folyamatosan ellenőrzi. A projekt előrehaladásának megfelelően a megvalósításhoz tartozó pénzügyi vezető és szakmai vezető által elkészített jelentéseket az időszakos jelentésekkel egyezteti. A pályázat megvalósításához tartozó  kötelező elvárt feladatok teljesítésének és a szerződésben meghatározott indikátoroknak, mutatóknak az ütemtervtől való eltérés, illetve az esetleges felmerülő, előre nem várt problémákra preventív módon történő beavatkozásokra hívja fel a figyelmet. Köteles részt venni a dél-alföldi régió koraszülöttel pályázatának pénzügy szakmai koordinálásában, a projektben meghatározott közbeszerzési tervben foglalt beszerzések lebonyolításának pénzügyi felülvizsgálatában.

 

A pályázat pénzügyi monitorozása mellett kötelezően elvárt feladatok:

Mutassa be a projekt megvalósításának számszerű eredményeit

 

Mutató neve


Mutató forrása


Mértékegység


Kiindulási érték


1. év


2. év


3. év


4. év


5. év


Beszerzett orvostechnikai eszközök száma


Pályázó saját programterve, projekt előrehaladási jelentés


db


 


 


 


 


 


 


PIC/INO orvos technológiai eszközök átlagéletkora


Pályázó saját programterve, projekt előrehaladási jelentés


Év


 


 


 


 


 


 


A fejlesztés eredményeképpen véglegesen kivont, elavult PIC/INO eszközök száma

(Eszközfajták szerint)


Pályázó saját programterve, projekt előrehaladási jelentés


db


 


 


 


 


 


 


A fejlesztés eredményeképpen véglegesen kivont, elavult PIC/INO eszközök száma

(Kivont eszköz/régi eszközpark)


Pályázó saját programterve, projekt előrehaladási jelentés


%


 


 


 


 


 


 


A kórház medikai informatikai rendszerébe integrált műszerek aránya

(A régi és új műszerek egyaránt integrálódnak.)


Pályázó saját programterve, projekt előrehaladási jelentés


%


 


 


 


 


 


 


A detektált biológiai és terápiás paraméterek központi megjelenítésének, feldolgozásának és archiválásának aránya


Pályázó saját programterve, projekt előrehaladási jelentés


%


 


 


 


 


 


 


Az összes lélegeztetett koraszülött esetében a fejlesztés során beszerzett eszközökkel történő lélegeztetési órák aránya az összes lélegeztetési órához képest.

(Csak PIC III esetében releváns.)


Pályázó saját programterve, projekt előrehaladási jelentés


%


 


 


 


 


 


 


 

PIC III. szint fejlesztése esetén az alábbi indikátorok is kötelezőek:

 

Mutató neve


Mutató forrása


Mértékegység


Kiindulási érték


1. év


2. év


3. év


4. év


5. év


Súlyos III.-IV. stádiumú intraventrikuláris vérzés 1500g súly alatt születettek között

(gyakorisága 12,5%)


Projekt fenntartási jelentés az országos szakfőorvosi jelentés alapján.


%


 


 


 


 


 


 


Az 1500g alatti testsúllyal született koraszülöttek letalitási arányának javulása


Projekt fenntartási jelentés az országos szakfőorvosi jelentés alapján.


%


 


 


 


 


 


 


 

A projekt követelmények között az egyéb külső projektmenedzsment tag részére megfogalmazott követelmény az alábbiakban került rögzítésre „A projektvezető és a szakmai vezető részére a projektben meghatározott megvalósítandó célkitűzések folyamatos kontroll vizsgálata mellett szakmai tanácsadás és a pályázati pénzeszközök folyamatos szerződésben elvárt kötelezettségek szerinti felhasználásának szabályszerűségi ellenőrzése, a Pályázati Kézikönyvben meghatározott költségek monitorozása, az elszámolások szerződésben foglaltak végrehajtásának auditálása. A projekt befejezése során könyvvizsgálói jelentés megfogalmazása a pályázat pénzeszközeinek felhasználásáról. Elvárás: költségvetési könyvvizsgálói minősítés, egészségügyi intézményekben gazdasági jártasság, európai uniós pályázatok területén szakmai tapasztalat. Kiemelt bírálati szempont a pályázat követelményeknél a projekt megvalósításához tartozó egészségügyi, pénzügyi, szakmai és informatikai rendszerek, állami belső pénzügyi rendszerek ismerete. Jártas kell legyen egészségügyi intézmények SAP és TŰSZ információs számviteli rendszerekben, képes legyen folyamatos team munka részvételére legalább havi szinten 10 munkanap

 

A projekt külső team tagja a könyvvizsgáló, ezért a projektekben folyamatosan indokolt részt venni kiemelten a projekt vezető által meghatározott munkanapokon a team munkában indokolt részt venni a projekt előrehaladásának indokoltsága szerinti gyakorisággal.

 

Az ajánlatok értékelése soronként, az ajánlati ár figyelembe vételével történik. Kérjük ajánlatukban tüntessék fel, hogy ajánlatuk mely sorra vonatkozik.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE SZAKK GH Logisztikai Osztály, Szeged, Semmelweis u. 8., személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a varjasi.otto@med.u-szeged.hu e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Varjasi Ottó ov. Logisztikai Osztály, ügyintéző: Molnár András előadó 62/545-645

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.