Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ
Ajánlattételi felhívás SZTE SZAKK/2011/KB0031

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ(továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: 2 db intenzív inkubátor

2011. november 24.

Ajánlat sorszáma: SZTE SZAKK/2011/KB0031

Ajánlattételi határidő: 2011.12.01. 16 00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. 01. 15.

A beszerzés rövid ismertetése:

  1.  2 db intenzív inkubátor

Műszaki leírás:

Műszaki paraméterek:

 

Műszaki tartalom


Minimum elvárás


Alkalmas legyen kis súlyú koraszülöttek számára (klimatikus körülmények és ellátási feltételek biztosítása)


Igen


Szervo hőmérséklet szabályzás


Igen


Beállítható léghőmérséklet tartomány


Igen


Beállítható bőrhőmérséklet tartomány


Igen


2 csatornás bőrhőmérséklet mérés


Igen


Buratér párásítása szervo szabályozással


Igen


Működési zajszint a buratérben max. 50dB (A)


Igen


Röntgentálca


Igen


Elektromos magasságemelés, kétoldali lábpedállal


Igen


Grafikus kijelző


Igen


Magyar nyelvű szoftver


Igen


Intelligens alarm rendszer, hang és fényjelzéssel, szöveges kijelzéssel (monitorozás és üzemeltetés adatai, paraméter határátlépés, technikai események)


Igen


Grafikus trend


Igen


A készülék digitális informatikai kimenettel rendelkezik elektronikus lázlaprendszerbe (klinikai információs rendszerbe) történő integrálásra


Igen


Gurulós állvány, fékezhető kerekekkel


Igen


Fekvőfelület kétirányú, fokozatmentes dönthetősége min. ±12º


Igen


 

Az ajánlatok értékelése soronként, az ajánlati ár figyelembe vételével történik. Kérjük ajánlatukban tüntessék fel, hogy ajánlatuk mely sorra vonatkozik.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE SZAKK GH Logisztikai Osztály, Szeged, Semmelweis u. 8., személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a varjasi.otto@med.u-szeged.hu e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Varjasi Ottó ov. Logisztikai Osztály, ügyintéző: Molnár András előadó 62/545-645

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.