Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételifelhívás SZTE/2011/PM0006

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Villamos munkák

2011. június 08.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PM0006

Ajánlattételi határidő: 2011. június 16. 12,00 óra

Befejezési határidő: 2011. szeptember 30.

A munka rövid ismertetése:

Fül-Orr-Gége Klinika:

Az SZTE Fül- Orr- Gége Klinika épület I. számú villamos energia ellátása jelenleg az épület mellett létesített, egyetemi-kábelhálózati vágási szekrényből („Csepp szekrényből) SZAMKAtVM 4x150 mm2 van kiépítve. Az épület II. számú –tartalék- betáplálása szintén ebből a vágási szekrényből, szintén SZAMKAtVM 4x150 mm2 kábelen van kiépítve.

Az egyetemi-kábelhálózati vágási szekrény („Csepp szekrény) „kétirányú betáplálása” megoldott.

A II. számú –tartalék- kábel többszörösen sérült- több esetben javított, jelenleg zárlatos. A Klinika épület I. sz. betáplálásának kiesése esetén a villamos energiaellátás nem biztosított.

A jelenlegi tartalékkábel javítása nem ad megfelelő üzembiztonságot, ezért új kábel kiépítése szükséges.

A biztonságos üzemvitel fenntartásához szükséges új NAYCWY 4x240 mm2 kábelfektetése.

 

A kiépítésre kerülő új NAYCWY 4x240 mm2 kábel fektetésénél az MSZ 13207/ 2000

0,6 kV-tól 20,8/36 kV-ig terjedő névleges feszültségű erősáramú kábelek és jelzőkábelek kiválasztása, fektetése és terhelhetősége” szabványt be kell tartani.

A munkák megkezdése előtt tervdokumentációt kell készíteni, amit az SZTE Műszaki Főosztályával engedélyeztetni, jóváhagyatni szükséges.

Az új kábel nyomvonala a régi elbontásra, és a kivitelező által elszállítandó kerülő II. sz. tápkábel –tartalékkábel- nyomvonalán kell kiépíteni. Az épületbe történő belépési ponton a megfelelő vízszigetelést ki kell építeni.

A kiépített kábel nyomvonaláról nyíltárkos geodéziai bemérést és jegyzőkönyvet kell készíteni.

 

Pszichiátriai Klinika tartalék betáp. kábel:

Az SZTE Pszichiátriai Klinika Neuropszichiátriai Rehabilitációs Osztály Szeged, Leányszállás köz 2/a alatti épület üzemeltetéséhez szükséges közcélú hálózatról biztosított 3x25A tartalékirányú villamos energia ellátás 110 m földkábel és fogyasztásmérés kiépítésével a csatlakozási szerződésben rögzített biztonságos üzemeltetéshez.

A 001-132-es jelzőszámú un. Vásárhelyi Pál utcai VOTR 20/630 tip. transzformátor állomás kisfeszültségű elosztó berendezésétől a Leányszállás köz 9 sz. ingatlanhoz menő 4x150mm2-es keresztmetszetű kisfeszültségű földkábeles hálózatot az útkeresztezés előtt fel kell hasítani.

Az útkeresztezés helyénél közterületre létesíteni kell egy 4 ák. kültéri vágási szekrényt, ettől a vágási szekrénytől kb. 110 méter nyomvonal hosszúságú 4x150mm2-es keresztmetszetű kisfeszültségű földkábeles hálózatot kell kiépíteni a Leányszállás köz 2/a számú ingatlanig.

Ide a kerítésbe -közterületről kezelhető helyre - 3ák. 240/116 tip. vágási szekrényt kell beépíteni, amelynek mérete (szélesség x magasság x mélység) 500x1200x224)

 

A fogyasztásmérő helyet a DÉMÁSZ 376/2006 szú. Kisfogyasztói Méréstechnikai Irányelvek alapján kell kialakítani.

A fogyasztásmérő helyeket a meglévő fogyasztásmérő helyére kérjük kiépíteni úgy, hogy az a nap bármely szakában a DÉMÁSZ munkatársainak részéről megközelíthető legyen.

A fenti 3 ák. vágási szekrénytől a kisfogyasztói mérőhelyig kb. 30 m nyomvonal hosszúságú 4x25mm21-es keresztmetszetű AYCWY tip. összekötő földkábelt kell kiépíteni.

 A pályáztatott tevékenységet épületenkénti külön-külön számlával kell elszámolni! A Vállalkozó adjon konkrét árajánlatot mind a két munkára külön-külön.

  Műszaki ellenőr: Csúri Sándor energetikus Tel: 06 30 6067377

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül (fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu) is pdf formátumban (a tárgy mezőben kérjük feltüntetni az ajánlat sorszámát), a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Villszer Kft.

Vállalási ár: 5 116 432 Br. Ft.