Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM03853
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére”című pályázat 30 kVA teljesítményű napelemes rendszer kivitelezése az Mérnök Kar Főépület, (Szeged Mars tér 7) épületénél.
2014. augusztus 01.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM03853

Ajánlattételi határidő: 2014. augusztus 08 09:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Munkaterület átadásától számított 60 munkanap

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére”című pályázat 30 kVA teljesítményű napelemes rendszer kivitelezése az Mérnök Kar Főépület, (Szeged Mars tér 7) épületénél.

 

Az ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a beszerzési eljárás után „feltételes” kivitelezési szerződés kerül aláírásra, mely akkor lép érvénybe, ha a kivitelezés alapjául szolgáló pályázat pozitív támogatási döntésű és a Támogatási Szerződés aláírása kerül. A kivitelezés csak a Támogatási Szerződés aláírása után kezdődhet meg.

Ajánlattételi határidő: 2014.08.08. 09 óra

Szerződéses határidő: Munkaterület átadásától számított 60 munkanap.

 

Melléklet letölthető innen:

Árazatlan költségvetés

Műszaki leírás

Szereződés tervezet

 

A beszerzés rövid ismertetése: A Szegedi Tudományegyetem KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére”című pályázaton 30 kVA teljesítményű napelemes rendszer kivitelezését hirdeti a Mérnök Kar Főépület, (Szeged Mars tér 7) épületénél. Az ajánlattevők a helyszíni bejáráson vesznek részt, mely során meggyőződnek a munka körülményeiről, az épületek adottságairól, melyet a pályázatban és a tervezéskor vegyék figyelembe, mert az ebből eredő problémák megoldása a pályázó feladata.

 

A bejáráson az ajánlatadónak a részvétel kötelező.

 

Pályázati feltételek:

  • Az ajánlatadónak a pályázathoz kell csatolnia egy darab 20 kVA napelemes rendszer leigazolható referenciát. (kivitelezés helye, referencia adó neve, telefonszám)
  • Műszaki leírásban leírt termékekre, és kivitelezési garanciák tartásáról nyilatkozat.
  • Kitöltött teljes körű költségvetés

 

Helyszín megtekintése:

2014. 08. 04. – 2014. 08.06. napjain (hétfő, kedd, szerda), minden nap 8 óra 30 perces kezdéssel. Találkozás: az SZTE GMF Szeged, Szentháromság u. 34. sz. épülete előtt.

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni, a kiadott költségvetés beárazásával együtt:

Kivitelezési költség nettó összeg:…………………… - Ft

Tervezési költség nettó összeg:………………………. - Ft

Összesen:

ÁFA 27%:………………………..…………………….- Ft

Bruttó összeg:…………………...…………………….,- Ft

Tekintve az eljárás fajtájára, 15 000 000 Ft +Áfa összegnél magasabb végösszegű ajánlat nem adható be.

A vállalkozó a tervezés elkészülte és annak jóváhagyása után a tervezési költségekről 1 db résszámlát nyújthat be.

 

A vállalkozó végszámlát nyújthat be a kivitelezési költségekről, a megrendelő által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.



Letölthető állományok:
Műszaki leírás Mérnök Kar Főépület, Szeged Mars tér 7.doc
költségvetés Mérnök Kar Főépület.xlsx
Vállalkozási szerződés napelemek.doc
kiegészítő tájékoztatás.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kőnnye Csaba, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 544-586, +36 (62) 544-000/4586

email: konnye.csaba@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Dél-Nyugat Kft.
Nyertes ajánlati ár: 12 852 280,-Ft+ÁFA