Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM03735
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A SZTE TTIK Bólyai Épületben (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) üzemelő 6db HYDRO-KING HK01/2-DRAINEX 100M típusjelű szennyvízátemelő berendezés karbantartása az MSZ EN 12056 sz. szabvány szerint.
2014. július 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM03735

Ajánlattételi határidő: 2014. július 24 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötéstől számított 12 hónap, hosszabbítható további 12 hónappal.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE TTIK Bólyai Épületben (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) üzemelő 6db HYDRO-KING HK01/2-DRAINEX 100M típusjelű szennyvízátemelő berendezés karbantartása az MSZ EN 12056 sz. szabvány szerint.

 

 

A karbantartási ajánlatok a következő berendezésekre terjedjenek ki:


-Karbantartás gyakorisága: negyedéves (Felek előzetes egyeztetése alapján hivatkozva MSZ EN 12056 sz. szabvány karbantartás gyakoriságára vonatkozó előírásaira)

 

-A karbantartási díj magában foglalja a kiszállás költségét és munkadíját, ami a szerződésben megállapított elvégzendő munkálatok szintjéig terjed ki.

 

Elvégzendő munkálatok:

 

- az átemelő és környezetének, valamint szerelvények csatlakozási pontjainak tömítettségi vizsgálata, szükséges tömítések elvégzése

 

- elzáró szerelvény tömítettségének és könnyű működtethetőségének vizsgálata, szükség szerinti tömítés, állítás, kenés elvégzése

 

- visszafolyásgátló tisztítása, zárótest (golyó) és zárógyűrű szétszereléses vizsgálata működési próbával

 

- a szivattyú és közvetlen csatlakozó nyomócsőszakasz tisztítása

 

- járókerék és csapágyzás vizsgálata

 

- olajszint ellenőrzés, utántöltés, szükség esetén csere

 

- szintérzékelők tisztítása, kapcsolási szintek ellenőrzése, állítása

 

- motorvédő vezérlőegység működőképességének vizsgálata, utánfutás ellenőrzés-állítás, üzemi feszültség és áramfelvétel ellenőrző mérése, szivattyú munkapont értékelése

 

- ülepítő műtárgy, szívótér állapotának ellenőrzése

 

- üzempróba legalább két kapcsolási ciklus során, eközben ellenőrizendő az elektromos biztosítás megfelelősége, a motor forgásiránya, üzemállapot kijelzés, motorvédő kapcsolás funkciója.

 

Valamint valamennyi a berendezés gépkönyvében lévő karbantartási utasítás betartása!

 

A karbantartási költség a karbantartási tevékenységek között felsorolt munkák munkadíját, az ehhez kapcsolódó kiszállási költségeket és a karbantartási segédanyagok (rongy, kenőanyag, tömítések, rozsda és zsíroldó anyagok, szivárgáskereső anyagok stb.) költségét tartalmazza!

 

A karbantartásnak magában kell foglalnia valamennyi érintett berendezésre vonatkozó garancia érvényesíthetőségének összes feltételét. Szükség, vagy vita esetén teljes körű dokumentációt kell becsatolni a tárgyra vonatkozóan!

 

A berendezések garanciaideje alatt a javítási igényeket csak jelezni kell, hogy a telepítő Cég a vállalt garanciális javításokat el tudja végezni.

 

Költségek:


Normál munkaidő: Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig

 

Szerizdíjaink alkalmankénti karbantartásokon kívüli esetekben:

 

Kiszállási díj szegedi márkaszervizpontunkról: Ft+ÁFA

Szerviz óradíj (standard): Ft+ÁFA/óra

Szerviz óradíj (ügyeleti időszakban, vagy expressz gyorsítással): Ft+ÁFA/óra

 

Ügyeleti időszak: szombat, vasárnap és ünnepnapokon 8-16 óráig,

 

Egyéb feltételek:

A szerződés időtartama, teljesítési határidő:

 

A szolgáltatást a szerződéskötést követően kell megkezdeni, a szerződés határozott időre szól.

12 hónap, tovább hosszabbítható 12 hónappal.

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

 

A szolgáltatás ellenértékét az ajánlatkérő berendezésenként külön-külön, az igazolt teljesítést, illetve követően, számla ellenében.


Előlegfizetés


Ajánlatkérő előleget nem fizet.

 

Az ajánlatkérőként szerződő fél a szerződés teljesítésének elismeréséről (teljesítésigazolás) vagy az elismerés megtagadásáról legkésőbb az ajánlattevőként szerződő fél teljesítésétől, vagy az erről szóló írásbeli értesítés kézhezvételétől számított tizenöt napon belül írásban köteles nyilatkozni.

Fizetési határidő: a fizetési határidő a számla ajánlatkérőként szerződő fél (felek) általi kézhezvételének napját követő 60 nap.

 

A pályázó biztosítja, hogy a munkavállalóit munkavédelmi oktatásban részesíti

 

A Szegedi Tudományegyetem fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben a nyertes pályázó a kiértesítéstől számított 8 munkanapon belül nem küldi meg az aláírt Vállalkozási szerződést, a pályáztatási eljárást érvénytelennek tekinti.

 

 

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

 

Nettó összeg (éves karbantartási díj összesen):..…………………,- Ft

ÁFA 27%: ..…………………,- Ft

Bruttó összeg: ..…………………,- Ft

 

 

Helyszín megtekintése:

 

Találkozó 2014.07.17. 10:00 órakor a Bólyai épület főbejárata (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.)



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy László, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: nagy.laszlo@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HYDRO-KING (Kajászó, Rákóczi u. 147-149.)
Nyertes ajánlati ár: 412 800,-Ft+ÁFA