Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM03736
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A SZTE TTIK Bólyai épületében (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) üzemelő 5 db légkezelő berendezés és 2 db folyadékhűtő berendezés, valamint 14 db technológiai célú split klímaberendezés karbantartására.
2014. július 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM03736

Ajánlattételi határidő: 2014. július 24 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötéstől kezdve 2015. augusztus 02-ig

A beszerzés rövid ismertetője:

A karbantartási ajánlatok a következő berendezésekre terjedjenek ki:


- 5 db légkezelő, direkt elpárologtatóval

- 2 db Folyadékhűtő

- 14 db Technológiai célú split klíma egység

- 151 álmennyezeti fan-coil és 23 db parapet fan-coil

- a fűtési szezonon kívül a teljes hűtési csőhálózat szerelvényeivel, gépészeti berendezéseivel együtt (április 15-október 15-ig) az átadás átvétel karbantartott, hibamentes állapotban jegyzőkönyvvel kell, történjen az érintettek jelenlétében.

 

A karbantartás során elvégzendő tevékenységek:


Folyadékhűtőnél:

 

kültéri egység illetve kondenzátor hőcserélő tisztítása

nyomásviszonyok, hűtőgáz töltet ellenőrzése

elektromos csatlakozások ellenőrzése

kompresszor áramfelvétel ellenőrzése

ventilátorok ellenőrzése

beállítások, kezelő szervek ellenőrzése

 

Légkezelőknél:

 

elektromos csatlakozások ellenőrzése

csapágyak ellenőrzése, szükség esetén cseréje

ékszíjjak ellenőrzése, után állítása, szükség esetén cseréje

légszűrők cseréje az elhasználódás függvényében

ventilátorok ellenőrzése

beállítások, kezelő szervek ellenőrzése

kondenzvíz elvezetés ellenőrzése, tisztítása

Elvégzett munkálatok dokumentálása

 

Split klímáknál:

 

kültéri egység illetve kondenzátor hőcserélő tisztítása

nyomásviszonyok, kalorikus kör ellenőrzése

elektromos csatlakozások ellenőrzése

kompresszor áramfelvétel ellenőrzése

beltéri egység illetve elpárologtató hőcserélő légszűrő tisztítása

ventilátorok ellenőrzése

beállítások, kezelő szervek ellenőrzése

kondenzvíz elvezetés ellenőrzése, tisztítása

Beltéri hőcserélők fertőtlenítő kezelése

 

Valamint valamennyi berendezés gépkönyvében lévő karbantartási utasítás betartása!

 

A karbantartási költség a karbantartási tevékenységek között felsorolt munkák munkadíját, az ehhez kapcsolódó kiszállási költségeket és a karbantartási segédanyagok (rongy, kenőanyag, tömítések, rozsda és zsíroldó anyagok, szivárgáskereső anyagok stb.) költségét tartalmazza!

A karbantartások során beépítésre kerülő egyéb anyagok (légszűrők, ékszíjak, csapágyak, stb.) ára amennyiben azokat nem a megrendelő biztosítja, a beépítést igazoló munkalapot mellékelve külön számlázandó.

 

A karbantartásnak magában kell foglalnia valamennyi érintett berendezésre vonatkozó garancia érvényesíthetőségének összes feltételét. Szükség, vagy vita esetén teljes körű dokumentációt kell becsatolni a tárgyra vonatkozóan!

 

A berendezések garanciaideje alatt a javítási igényeket csak jelezni kell, hogy a telepítő Cég a vállalt garanciális javításokat el tudja végezni.

 

Műszaki és szakmai alkalmasság:

 

Figyelem! Az ajánlattevőnek és a közbeszerzés értékének 10%-ot meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozójának ezen alkalmasságot bizonyító okiratokat együttesen is be lehet nyújtania!

 

Alkalmatlan, ha nem tud bemutatni a szerződés teljesítésének időtartama alatt közreműködő szakirányú felelős műszaki vezetőt.

 

Igazolási mód: Mutassa be a felelős műszaki vezetőjét végzettsége és tapasztalata ismertetésével.

 

Alkalmatlan, ha nem tudja igazolni, hogy jogosult karbantartani a tárgyhoz tartozó gépparkot.

Igazolási mód: VTS, Toshiba és CLINT nyilatkozat.

 

Mellékelje:

1. szakmai önéletrajzát (amely tükrözi gyakorlati tapasztalatát jelen közbeszerzési eljárás tárgyára vonatkozóan),

2. a végzettségét igazoló bizonyítványok másolatát,

3. csatolja azon érvényes határozat másolati példányát, amely szerint felelős műszaki vezetőként nyilvántartásba vették.

 

Figyelem! A felelős műszaki vezető személyének kiválasztása során kiemelten ügyeljenek arra, hogy e szakember a Kbt. 67. § (4) bekezdésében meghatározott személynek minősül-e!

 

Alkalmatlan, ha nem tud igazolni min. 2 fő ”Minden helyhez kötött hűtő-, klíma- és hőszivattyú hűtőkör telepítésére, karbantartására, szervizelésére, kötelező szivárgásvizsgálatára, hűtőközeg kezelésére jogosító” arcképes, Kategória I. feliratú érvényes kékszínű kártyával rendelkező saját alkalmazásban álló szakembert

 

Alkalmatlan, ha nem rendelkezik megfelelő regisztrációval a HLH Monitoring rendszerben, képesítési kategória: HLH-I -- Nagygépes telepítő, karbantartó jogosultsággal

 

Alkalmatlan, ha nem rendelkezik szegedi telephellyel.

 

Alkalmatlan, ha nem tudja igazolni 1 fő szakirányú felelős műszaki vezető foglalkoztatását a szerződés időtartamára

 

Alkalmatlan, ha nem működtet érvényes, a kiírás tartalmának megfelelő ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert /hűtő- és klímaberendezések, épületgépészet telepítése, javítása és karbantartása/ területén

 

Alkalmatlan, ha nem tud igazolni saját alkalmazásban álló min. 1 fő szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembert.

 

Alkalmatlan, ha nem tud igazolni saját alkalmazásban álló min. 1 fő „központi fűtés és csőhálózat szerelő” szakmunkás végzettséggel rendelkező szakembert.

 

Műszaki alkalmasságának igazolására mutassa be gépkocsiparkját a forgalmi engedélyek másolatának csatolásával (min. 2 gépkocsi), amely a teljesítésben részt vesz.

 

Alkalmatlan, ha az elmúlt 2 évben folyamatosan nem végzett a kiírás műszaki tartalmának megfelelő nagyságrendben és területen tevékenységet, melynek igazolására csatolnia kell referencia nyilatkozatot a kontaktszemély és a helyszín megjelölésével.

 

Alkalmatlan, ha az elmúlt 2 évben nem végezte a jelen pályázatban szereplő folyadékhűtő berendezéssel megegyező nagyságrendű berendezések karbantartását, melynek igazolására csatolnia kell referencia nyilatkozatot a kontaktszemély és a helyszín megjelölésével.

 

Alkalmatlan, ha nem rendelkezik a pályázatban szereplő munkákhoz kapcsolódó tevékenységi felelősségbiztosítással.

 

 

Költségek:

 

 

Egyéb feltételek:

A szerződés időtartama, teljesítési határidő:

 

A szolgáltatást a szerződéskötést követően kell megkezdeni, a szerződés határozott időre szól. 2015. augusztus 02.

 

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

 

A szolgáltatás ellenértékét az ajánlatkérő berendezésenként külön-külön, az igazolt teljesítést, illetve követően, számla ellenében.

 

Előlegfizetés

Ajánlatkérő előleget nem fizet.

 

Az ajánlatkérőként szerződő fél a szerződés teljesítésének elismeréséről (teljesítésigazolás) vagy az elismerés megtagadásáról legkésőbb az ajánlattevőként szerződő fél teljesítésétől, vagy az erről szóló írásbeli értesítés kézhezvételétől számított tizenöt napon belül írásban köteles nyilatkozni.

Fizetési határidő: a fizetési határidő a számla ajánlatkérőként szerződő fél (felek) általi kézhezvételének napját követő 60 nap.

 

A pályázó biztosítja, hogy a munkavállalóit munkavédelmi oktatásban részesíti

 

A Szegedi Tudományegyetem fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben a nyertes pályázó a kiértesítéstől számított 8 munkanapon belül nem küldi meg az aláírt Vállalkozási szerződést, a pályáztatási eljárást érvénytelennek tekinti.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

 

Nettó összeg (éves karbantartási díj) :..…………………,- Ft

ÁFA 27%: ..…………………,- Ft

Bruttó összeg: ..…………………,- Ft

 

 

Helyszín megtekintése:

 

Találkozó 2014.07.17. 10:00 órakor a Bólyai épület főbejárata (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.)



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy László, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: nagy.laszlo@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: ANTARKTISZ Kft. (Szeged, Benczúr Gy. u. 62.)
Nyertes ajánlati ár: 3 492 000,-Ft+ÁFA