Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM03463
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem 265 ágyas Klinika (6725 Szeged, Semmelweis u.6.) épületében orvosi gázhálózat bővítése.
2014. május 15.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM03463

Ajánlattételi határidő: 2014. május 22 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számítva 60 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:


A Szegedi Tudományegyetem Szent- Györgyi Albert klinikai Központ új 265 ágyas klinikája (6725 Szeged, Semmelweis u.6.) részére oxigén és vákuum vételi helypár szerelése kórtermekbe és két ágysáv áthelyezése a kardiológiai laborokban beszerzése, beépítése a kapcsolódó szolgáltatásokkal. Az épület alaprajz szerinti magasföldszinten, 1 emeleten, 2. emeleten, valamint a 3. emeleten a kétágyas kórtermeknél a már korábban felszerelt és ágylámpa sávba bekötött orvosi gáz vételi hely megduplázása (1-1 oxigén, vákuum), új vételi hely kiépítése. Az új vételi helyeket a kiépített ágylámpasáv mellé kell kivitelezni. A vételi helyeknek meg kell egyezniük a már felszerelt vételi helyekkel. A felszerelt ágylámpasávok külön gázcsatornával épültek, technikai problémát nem jelent és a sávok villamos csatornáit nem érinti.

 

Új vételi helyek létesítése (oxigén+vákuum/db):


Magasföldszint 10 db

1. emelet 26 db

2. emelet 33 db

3. emelet 38 db

Összesen:107 db

 

 Az elvégzendő feladatok: az új vételi hely pár helyének feljelölése, a gázcsatorna fedlap eltávolítása, előfúrása, áttörése. Vételi helyek tartólapjának elkészítése (kivágás, fúrás, menetelés) és helyszíni beépítése. Vételi helyek felszerelése, pozicionálása, a meglevő gázvezeték megbontása, T-elágazók és az összekötő csövek beforrasztása, fedlap visszahelyezése. Gázáramlási adatok és gázazonosság mérése, jegyzőkönyvezése.

 

 Figyelem!

 

Az épület garanciális, ezért a benne lévő orvosi gázhálózat is garanciális. A nyertes ajánlattevőnek a garanciát át kell vállalnia az og. hálózaton (2018.12.31.-ig.). A kivitelezést csak szakcég szerelheti, mely jogszabály szerint jogosult a munka elvégzésére. A jogosultságáról szóló igazolást az ajánlattal egyidejűleg kell beadni.

 

A műszaki átadás-átvétel feltétele többek között, hogy a Vállalkozó a keletkezett építési és bontási hulladék lerakóhelyi átvételét bizonyító szállítólevelek másolatát, továbbá az ártalmatlanításra, újrahasznosításra való átvételt igazolja, az igazolást csatolja az átadási dokumentációhoz. Az elkészült új vételi helyeket, a gázhálózat nyomvonal változását a „D” terven fel kell tüntetni, valamint gázazonossági jegyzőkönyvet kell készíteni, mely a nyertes ajánlattevő feladata!

 

Az elvégzendő munka nem építési engedély köteles.

 

A munkálatokat követően a rendeltetésszerű használat alapvető követelmény, minden egyéb utólagos beavatkozás nélkül.

 

A kivitelezés a hatályban levő rendeletek, a vonatkozó országos és ágazati szabványok, szabályzatok, és műszaki előírások figyelembevételével, a 60/2003. (X. 20.) ESzCsM valamint az azt módosító 15/2004. (III. 8.), 16/2004.(III. 23.) és 54/2004. (VI. 9.) ESzCsM) rendelet „az egészségügyi szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai minimumfeltételekről” előírásainak megfelelően kell elvégezni.

A csővezetéket a benne lévő gáznak megfelelő szabványos jelöléssel kell ellátni. A címkéket egyenes csőszakaszokon legalább 10 méterenként, elágazásoknál, forduló szakaszoknál, fal- és födémáttöréseknél azok közelében értelemszerűen sűrűbben kell elhelyezni, hogy a tévesztés kizárható legyen. Nem lehet olyan csőszakasz, amelyről néhány méteren belül egyszerű módon nem állapítható meg egyértelműen, hogy milyen gáz áramlik benne.

Hétvégi munkavégzés, az Intézet vezetésével történt és írásban rögzített feltételek szerint lehetséges.

A munkavégzésből adódó törmeléket, szemetet stb. vállalkozónak el kell szállítania a teljesítési helyszínről. A munka költségeinek összeállításánál az árképzés irányelvei szerint járjanak el, vegyenek figyelembe, a teljesítéshez szükséges minden költséget (anyag, munkadíj, szállítási- és gépköltségek, közterület-használati díjak, törmelékszállítás, ideiglenes melléklétesítmények, útban lévő berendezések vagy szerelvények bontását és visszaszerelését, finomtakarítás költségei).

A szakszerűtlen bontási, beépítési tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni, az eredeti állapotot kialakítani.

Az elvégzendő munkákat I. osztályú minőségben kell elkészíteni, az érvényben lévő munkavédelmi és balesetvédelmi előírások betartásával. A beépített anyagoknak megfelelőségi bizonylattal kell rendelkezniük. Az ajánlati árat a helyszín ismeretében kell összeállítani.

 

A helyszíni bejárás helye és időpontja:

 

A Szegedi Tudományegyetem új 265 ágyas klinika (6725 Szeged, Semmelweis u.6.)

2014. május 21.-én 900 órakor, találkozás az épület főbejárata előtt.

 

Az árajánlat főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni (a vállalási ár tartalmazza, az új vételi helyek kialakítását, szakipari munkákkal - műszaki leírás szerint-, valamint az átadás- átvételhez szükséges dokumentációt):

 

nettó összeg:………………………..,- Ft

tartalékkeret (5%):…………………,- Ft

nettó összesen:……………..………,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

 

A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 60 napos fizetési határidővel. A megrendelő előleget nem fizet.



Letölthető állományok:
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc
1em1_Gyógyászati gáz_1.pdf
1em1_Gyógyászati gáz_2.pdf
2em1_Gyógyászati gáz_1.pdf
2em1_Gyógyászati gáz_2.pdf
3em1_Gyógyászati gáz_1.pdf
3em1_Gyógyászati gáz_2.pdf
mf1_Gyógyászati gáz_1.pdf
mf1_Gyógyászati gáz_2.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Krisztián, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: sari.krisztian@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: KOJAIR-MED Kft. (Budapest, Berlini út 47-49.)
Nyertes ajánlati ár: 6 323 058,-Ft+ÁFA