Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM03451

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Bolyai épület (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) felújítását követő visszaköltözés során felmerülő helyszíni bútorszerelések.
2014. május 13.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM03451

Ajánlattételi határidő: 2014. május 16 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötéstől 2014. július 31-ig, 8-18 óra között 2 órás rendelkezésre állással.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem Bolyai épülete (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) a közelmúltban felújításra került. Az épületben működő tanszékek visszaköltözése megkezdődik. Tárgyi munka feladata az épületbe visszakerülő bútorzat helyszínen való összeszerelése, egyes darabok falhoz, vagy falra történő rögzítése, egyes, a gipszkarton falakra szerelendő bútorokhoz alátámasztó segédszerkezetek legyártása, ill. egyéb szerelési, rögzítési, szintezési, beállítási feladatok elvégzése. Az árajánlat összeállításához mellékelünk egy 21 tételből álló felsorolást a leggyakrabban előforduló szerelendő bútor- és eszköztípusokról. Természetesen a munkák során egyéb méretű, anyagú és funkciójú bútorok és tárgyak szerelése is előfordulhat. Az árajánlat összeállítása során a mellékelt 21 tételhez tartozó normaidők megadása a feladat tételenként. Az árajánlatban meg kell határozni továbbá a szerelések rezsi óradíját is.

Az árajánlatok értékelésekor egyrészt az ajánlatokban megadott szumma normaidők, másrészt a rezsi óradíjak kerülnek összehasonlításra. Az értékelésnél a normaidők 40%-ban, a rezsi óradíjak 60%-ban kerülnek súlyozásra.

A pályázat célja egy keretszerződés létrehozása a nyertes pályázóval, Akitől a Megrendelő összesen nettó 7.950.000Ft értékhatárig rendelhet meg bútorszerelési munkákat a szerződéskötéstől, 2014. július 31-ig bezárólag.

Mivel a költözési és ez által a bútorszerelési munkák is folyamatosan fognak történni az elkövetkező hónapokban, a nyertes pályázónak a leszerződött időszak alatt folyamatos rendelkezésre állási kötelezettsége lesz. A Megrendelő bejelentését követően a Vállalkozónak 8-18 óra között maximum 2 órán belül rendelkezésre kell állnia.

A pályázóknak a helyszíni bejáráson bemutatásra kerülnek a leggyakrabban előforduló, szerelendő bútorfajták.

 

Árajánlatot kizárólag a helyszíni bejáráson megjelenő vállalkozók adhatnak be!

 

 

A munkák nem építési engedély kötelesek.

 

 

ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

 

 

A vállalkozók az átadott program és helyszíni felmérés alapján határozhatják meg a végzendő munkák mennyiségét. Ezt követően nincs mód észrevételezésre.

A munkavégzés időtartamára a közterület foglalási engedély, utca, utcarész lezárási, forgalom elterelési engedély beszerzése és annak esetleges költségei is az ajánlattevőt terhelik.

A munkavégzésből adódó törmeléket a Vállalkozónak folyamatosan el kell szállítania a munkaterületről. A közlekedési útvonalakat folyamatosan tisztán kell tartani!

A megrendelő a munkák végzéséhez elektromos áramot a Kivitelezőnek díjtalanul biztosít.

 

Az árajánlatban nem kérünk tartalékkeretet szerepeltetni.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni, a kiadott táblázat beárazásával együtt:

 

Normaidő

nettó összesen összeg:……………..,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

Rezsi óradíj

nettó összeg:………………………..,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

 

 

A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.


Helyszíni bejárás helye és időpontja:


Szeged, Kossuth Lajos sgt. 42. (találkozó az épület főbejárata előtt)

2014. május 14. 10 óra



Letölthető állományok:
Bolyai bútorszerelés bútorlista.xls

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kószó Péter, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-605, +36 (62) 544-000/5605

email: koszo.peter@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gyulai Fafém Bútor Zrt. (Gyula, Henyei M. u. 11.)
Nyertes ajánlati ár (szerelési rezsióradíj): 4 800,-Ft+ÁFA

 

normaidő : 20 óra