Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM03332
Meghosszabbítva 2. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (6722 Szeged, Ady tér 10.) nyugati függönyfalára külső árnyékoló telepítése.
2014. április 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM03332

Ajánlattételi határidő: 2014. április 30 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződés aláírástól számítva 60 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (6722 Szeged, Ady tér 10.) nyugati függönyfalára külső árnyékoló telepítése, az elkészített műszaki leírás alapján.

 

Az elvégzendő munka nem építési engedély köteles.

A munkálatokat követően a rendeltetésszerű használat alapvető követelmény, minden egyéb utólagos beavatkozás nélkül.

A szakszerűtlen beépítési tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni, az eredeti állapotot kialakítani.

Az átalakítási munkákat I. osztályú minőségben kell elkészíteni, az érvényben lévő munkavédelmi és balesetvédelmi előírások betartásával. A beépített anyagoknak megfelelőségi bizonylattal kell rendelkezniük. A beépített termékre be kell mutatni a nemzetközi CE minősítést!

Pályázatot csak az nyújthat be, aki az SZTE TIK-ben, a személyes bejáráson, felmérésen részt vesz, a helyszínt megtekinti, az SZTE TIK műszaki munkatársai által biztosított dokumentációkat megtekinti, tudomásul veszi, azokat pályázatának elkészítésénél figyelembe veszi!

Pályázó vállalja, hogy a pályázati kiírás és a személyes egyeztetés alapján elvégzi a munkákat. A munkavégzés során az esetlegesen feltárt egyéb hibákat, hiányosságokat dokumentálja, utóbbiakat költségtől függően pótolja vagy javaslatát a dokumentumban megteszi; a költségek elszámolását a nyertes Pályázóval kötött vállalkozási szerződés szabályozza.

Nyertes Pályázó köteles előzetes terveket bemutatni Megrendelőnek a gyártásra, beépítésre vonatkozóan; a munkálatok csak Megrendelő által történő jóváhagyás után kezdhetők meg!

A pályázatban kiírt munkákra egyösszegű vállalási árat kell megadni!

Pályázónak legalább 2 referenciahelyet kell megjelölnie kontaktszeméllyel, ahol Pályázó a kiírás szerinti munkát végzett az elmúlt 2 évben nettó 10-10 millió Ft értékben.

A beépítésnél vagy utólag esetlegesen előforduló - a beépítésre visszavezethető - üvegtörések és az épületben keletkezett egyéb károk helyreállítási költsége a Vállalkozót terhelik a munkavégzés kezdetétől a garanciális időszak végéig bezáróan.

Az elvégzett munkára (az árnyékolók elektronikus és mechanikus elemeire is) Pályázó min. 36 hónapos, teljes körű jótállást vállal!

Pályázó biztosítja, hogy a munkavállalóit munkavédelmi oktatásban részesíti.

Pályázó vállalja, hogy a munkák ütemezését az SZTE TIK műszaki munkatársaival egyezteti

Pályázó vállalja, hogy minden munkát az SZTE TIK műszaki munkatársai jelenlétében dokumentál!

Pályázó vállalja, hogy a munkálatok alatt keletkezett hulladékot, törmeléket a keletkezés napján elszállítja, a területet rendezetten hagyja maga után!

A pályázatot a Pályázati adatlapon kell benyújtani!

 

A Szegedi Tudományegyetem fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben a nyertes pályázó a kiértesítéstől számított 8 munkanapon belül nem küldi meg az aláírt Vállalkozási szerződést, a pályáztatási eljárást érvénytelennek tekinti.

 

A helyszíni bejárás helye és időpontja:

 

SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ

6722 Szeged, Ady tér 10.

2014. április 17-én 11 órakor, találkozás az épület nyugati függönyfalánál.

 

Az árajánlatban 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

 

nettó összeg:………………………..,- Ft

tartalékkeret (5%):…………………,- Ft

nettó összesen:……………..………,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

A vállalkozó 1 db rész- és egy végszámlát nyújthat be a teljesítéssel arányos mértékben, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

 

A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 60 napos fizetési határidővel. A megrendelő előleget nem fizet.



Letölthető állományok:
TIK árnyékoló műszaki leírás.doc
SZTE_TIK_palyazati_adatlap_nyugati_oldal_arnyekolo.docx
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Csapi Zsolt, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 544-330, +36 (62) 544-000/4330

email: csapi.zsolt@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az aktuális beszerzési eljárást eredménytelenné nyilvánítottuk.