Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM01492
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Szeged, Dóm tér 7-8. számú épületeiben található 68 db. vegyifülke és elszívóernyők légtechnikai rendszerének átalakítása.
2012. szeptember 07.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM01492

Ajánlattételi határidő: 2012. szeptember 14 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötéstől számított 10 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:


Az SZTE Szeged, Dóm tér 7-8. számú épületeinek laborjaiban a jelenlegi vegyifülkék és elszívó ernyők kidobási pontjaira visszaáramlás gátló csappantyúkat kell felszerelni (összesen 68 db-ot), tervezői adatszolgáltatás szerint (csőtoldók - műanyag visszacsapó szelep, a terméket a VENTS HUNGARY BODORVENT Kft. forgalmazza./ c.sz.: 4141 / D200 műanyag visszacsapó szelep).


A kifúvó tetőfelépítmények tető szintben történő lezárását légtömör kialakítással kell megoldani, valamint esővédő sapkák elhelyezése szükséges a függőleges kiszellőzéshez, felépítményenként 4db NA200 átmérővel. A frisslevegő utánpótlásához a szükséges szabad keresztmetszet került meghatározásra, ami mindkét padlástér esetében min.: 1,2 m2, azaz pl.: 600x200mm-es rácsot feltételezve 10db beépítését teszi szükségessé mindkét padlástér esetében. A rács színének és lamella kiosztásának a deszkázattal megegyezőnek kell lennie, valamint rovarvédő háló beépítése szükséges.

 

A nyertes ajánlattevőnek írásban át kell vállalnia a vegyifülke berendezések és a hozzájuk tartozó elszívó hálózatok 2018.12.06-ig tartó teljes körű garanciális kötelezettségét.


A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:


nettó összesen:……………..………,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft


A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.



Letölthető állományok:
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy László, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: nagy.laszlo@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: FERROÉP Zrt. (Szeged, Kálvária sgt. 87/B)
Nyertes ajánlati ár: 3 389 450,-Ft+ÁFA