Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM01339
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE épületeiben található nem áramszolgáltatói elszámoló villamos fogyasztásmérők cseréje, mérőhelyek átalakítása OMH hitelesített fogyasztásmérők felhasználásával.
2012. július 05.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM01339

Ajánlattételi határidő: 2012. július 12 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. november 15.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE épületeiben található nem áramszolgáltatói elszámoló villamos fogyasztásmérők cseréje, mérőhelyek átalakítása OMH hitelesített fogyasztásmérők felhasználásával.

 

 

A letölthető táblázatban található villamos fogyasztási helyek fogyasztásmérőinek cseréje OMH hitelesített, megfelelően illesztett memóriával rendelkező fogyasztásmérőkre, plombálható mérési rendszerek kialakításával.

 

A nyertes pályázó feladata:

 

- A letölthető táblázatban található helyeken a fogyasztásmérés beazonosítása, működőképességének ellenőrzése, változások és az esetleges mérési hibák felderítése.

- Az esetleges mérési hibák kijavítása, ill. mért áramkörök egyértelmű elnevezésének és körülhatárolhatóságának táblázatos rendszerbe foglalása.

- A fogyasztásmérők megfelelő illesztése direkt és áramváltós mérés esetén, mérőhelyek szükség szerinti átalakítása.

- Egészségügyi intézmények esetén az esetlegesen szükséges áramszünetek előre egyeztetése az intézmény műszaki-üzemviteli szempontból illetékes vezetőjével.

- Az elkészült plombálható fogyasztásmérési helyek folyamatos átadása, dokumentálása. Mely magában foglalja a leszerelt mérőállás feljegyzését az induló mérőállást és a le, ill. felszerelt fogyasztásmérők gyári azonosítójának írásos (excell) és digitális fényképpel történő rögzítését.

 

Az műszaki átadás feltétele:

 

- Az elkészült mérések plombazsinórral, ill. plombával való ellátása, melyet az általunk használt plombafogóval hitelesítünk.

- A fent említett átadási dokumentációk 2db írásos formátumban történő átadása, melyeket mérőhelyenként kell elkészíteni. Valamint 1db digitális formátumban az összes átadott fogyasztásmérésről és azok digitális „előtte-utána” fotóiról.

- A felhasznált anyagok műbizonylatainak, megfelelőségi tanúsítványainak és a mérők OMH hitelességét igazoló dokumentumok átadása.

 

A pályázatból való kizáró ok:

 

- Nincs alkalmazásában, vagy megjelölt alvállalkozójánál FAM feljogosítási igazolvánnyal rendelkező munkavállalója.

- Nem rendelkezik érvényes építési-szerelési biztosítással.

- Nem rendelkezik jelenleg is üzemelő 2db legalább 600/5A-es áramváltós mérés kiépítésének referenciájával.

 

A kivitelezés és a dokumentumok átvétele folyamatos, de legkésőbb:2012. november 30.

 

A pályázathoz kérjük csatolni a kért dokumentumok másolatát.  

A mérőcserék után a leszerelt mérőket kérjük átadni a jelenlévő munkatársunknak.

 

 

Letölthető lista:

 

Fogyasztásmérő xlsx.

 

 

A helyszínek megtekinthetőek előzetes egyeztetés után, a mellékelt letölthető táblázat szerint.



Letölthető állományok:
Vállalkozási szerződés minta.doc
Általános szerződéses feltételek végleges.doc
fogyasztásmérő.xlsx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szikszay Miklós, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 546-180, +36 (62) 544-000/6180, fax:

email: szikszay.miklos@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Villszer Kft.
Nyertes ajánlati ár: 3 517 000,-Ft+ÁFA