Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM0040

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: (6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 103.) Irinyi épület II. emeleti hálózati központba kerülő új UPS elektromos ellátásának kialakítása. Kiselosztó összeállítása, meglévő tápkábel nyomvonalának módosítása, kismegszakító cseréje, túlfeszültség levezetők beépítése. Mérés, jegyzőkönyvkészítés.

 

2012. március 30.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM0040

Ajánlattételi határidő: 2012.04.06. 14:00

Teljesítési határidő: szerződéskötéstől számított 10 munkanap

Előteljesítést elfogadunk!

Az árajánlatot 5% tartalékkerettel kérjük megadni!

 

Költségvetés letölthető innen.

 

Műszaki leírás letölthető innen.

 

Szerződéstervezet letölthető innen.

Általános szerződéses feltételek letölthető innen.

A beszerzés rövid ismertetése: (6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 103.) Irinyi épület II. emeleti hálózati központba kerülő új UPS elektromos ellátásának kialakítása. Kiselosztó összeállítása, meglévő tápkábel nyomvonalának módosítása, kismegszakító cseréje, túlfeszültség levezetők beépítése. Mérés, jegyzőkönyvkészítés. A feladat részletes leírása a mellékletben szereplő műszaki leírásban található.

Az épület a helyszínen megtekinthető

 

2012.04.03-án 10 órától.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül ( muszak@gmf.u-szeged.hu ) is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel. Kérjük az e-mailben küldött ajánlatokban is megadni az ajánlattevő pontos beazonosításához szükséges adatokat, elérhetőségeket, valamint feltüntetni a tárgyban az ajánlat sorszámát.

További információ kérhető: Kőnnye Csaba Tel: 30/510-80-82

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kőnnye Csaba

konnye.csaba@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 Nyertes ajánlattevő: COMPLEX-ÉPKER Kft. (Szeged, Kossuth L. sgt. 5.)

Nyertes ajánlati ár (bruttó) 5% tartalékkerettel: 79.670,-Ft