Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM0034

 

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Biológia új épületében (6726 Szeged, Közép fasor 52.) található szellőző és klímaberendezések karbantartásai, javítása, üzemeltetési munkái

2012. március 27.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM0034

Ajánlattételi határidő: 2012. április 06. 14 00

A karbantartás időszaka szerződéskötéstől számított 1 év, amely lejáratkor további 1 évvel meghosszabbítható.

A beszerzés rövid ismertetése:

Az SZTE Biológia új épületében (6726 Szeged, Közép fasor 52.) található szellőző és klímaberendezések karbantartásai, javítása, üzemeltetési munkái

 

A berendezések:

3 db. gépházi légkezelő (LK1, LK2, LK3)

karbantartási gyakoriság: 4 alkalom/év

 

3 db. álmennyezeti légkezelő (LK4.1, LK4.2, LK5)

 karbantartási gyakoriság: 4 alkalom/év

 

1 db. TRANE folyadékhűtő

karbantartási gyakoriság: 3 alkalom/év

 

166 db. Fan-coil berendezés

karbantartási gyakoriság: 4 alkalom/év

 

6 db. technológiai hűtés

karbantartási gyakoriság: 4 alkalom/év

 

1 rendszer: fűtési csővezetékek a fűtési osztóktól a gyűjtőkig fűtőtestekkel, szerelvényekkel együtt

hűtési vezetékek, szerelvényekkel szivattyúkkal komplett

 

Az felsorolt ajánlati részeket kérjük összesíteni, és a végén egyösszegű ajánlatot tenni, de külön tételként kell szerepeltetni a rezsi óradíjat.

 

A karbantartások során beépítésre kerülő egyéb anyagok (légszűrők, ékszíjak stb.) árát a beépítést igazoló munkalapot mellékelve külön számlázzák.

 

A bejelentett és a karbantartások során észlelt meghibásodások javításának költségét külön árajánlatban kell jelezniük a megrendelő felé, a javítást az ajánlat elfogadása után végezhetik el.

Az egyes helyiségek elrendezésére és a meglévő állapotra alaprajzokat biztosítunk, melyek letölthetőek innen.

 

 Műszaki és szakmai alkalmasság:

 

Alkalmatlan, ha nem tud bemutatni a szerződés teljesítésének időtartama alatt közreműködő szakirányú felelős műszaki vezetőt.

 

Igazolási mód: Mutassa be a felelős műszaki vezetőjét végzettsége és tapasztalata ismertetésével.

 

Mellékelje:

1. szakmai önéletrajzát (amely tükrözi gyakorlati tapasztalatát jelen közbeszerzési eljárás tárgyára vonatkozóan),

2. a végzettségét igazoló bizonyítványok másolatát,

3. csatolja azon érvényes határozat másolati példányát, amely szerint felelős műszaki vezetőként nyilvántartásba vették.

 

- Alkalmatlan, ha nem tud igazolni min. 4 fő ”Minden helyhez kötött hűtő-, klíma- és hőszivattyú hűtőkör telepítésére, karbantartására, szervizelésére, kötelező szivárgásvizsgálatára, hűtőközeg kezelésére jogosító” arcképes, Kategória I. feliratú  érvényes kékszínű kártyával rendelkező saját alkalmazásban álló szakembert

 

- Alkalmatlan, ha nem rendelkezik megfelelő regisztrációval a HLH Monitoring rendszerben, képesítési kategória: HLH-I -- Nagygépes telepítő, karbantartó

 

- Alkalmatlan, ha nem rendelkezik szegedi telephellyel.

 

- Alkalmatlan, ha nem tudja igazolni 1 fő szakirányú felelős műszaki vezető foglalkoztatását a szerződés időtartamára

 

- Alkalmatlan, ha nem működtet érvényes, a pályázati kiírás tartalmának megfelelő
ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert /hűtő- és klímaberendezések, épületgépészet telepítése, javítása és karbantartása/

 

- Alkalmatlan, ha nem tud igazolni saját alkalmazásban álló min. 2 fő szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembert.

 

- Alkalmatlan, ha nem tud igazolni saját alkalmazásban álló min. 1 fő „központi fűtés és csőhálózat szerelő” szakmunkás végzettséggel rendelkező szakembert.

 

 

- Műszaki alkalmasságának igazolására mutassa be gépkocsiparkját a forgalmi engedélyek másolatának csatolásával (min. 3 gépkocsi), amely a teljesítésben részt vesz.

 

- Alkalmatlan, ha nem rendelkezik a légtechnikai berendezések rezgésbeállításainak elvégzésére alkalmas műszerrel, ill. nem rendelkezik az ilyen jellegű munkákra megkötött alvállalkozói szerződéssel.

 

- Alkalmatlan, ha az elmúlt 5 évben folyamatosan nem végzett a kiírás műszaki tartalmának megfelelő tevékenységet, melynek igazolására csatolnia kell referencia nyilatkozatot a kontaktszemély és a helyszín megjelölésével.

 

- Alkalmatlan, ha az elmúlt 5 évben nem végezte a jelen pályázatban szereplő folyadékhűtő berendezéssel megegyező nagyságrendű berendezések karbantartását, melynek igazolására csatolnia kell referencia nyilatkozatot a kontaktszemély és a helyszín megjelölésével.

 

 

Az ajánlatok bírálati rendje

 

Bírálat szempontja:

Az ajánlatkérő az összességében legelőnyösebb ajánlatot hirdeti nyertesnek.

 

Figyelem!Az átalánydíj fedezetet nyújt a készülékek ütemezésben meghatározott karbantartására, a karbantartás során szükségessé váló javítások, illetve a hibaelhárítások munkadíjára, a rezsianyagok költségére és a kiszállási díjra. A karbantartási tevékenység körébe tartozik különösen a készülékek üzemképes állapotban tartása, vegyszeres tisztítása, bemérése, beszabályozása. Ajánlatkérő rezsianyagokon az előző munkák végzésénél használatos segédanyagokat, így különösen a zsírokat, ragasztóanyagokat, bizonyos kötőelemeket, szigetelőszalagot, forrasztóónt érti. Nem tartoznak a rezsianyagok körébe a nagyfordulatszámú eszközök tisztítására és kenésére használatos olajok, a habzásgátló tabletták, a fertőtlenítő-tisztító vegyszerek – ezek havonta a tényleges felhasználás szerint anyagként kerülnek leszámlázásra. Az átalánydíj fedezetet nyújt a következő kisebb javítások elvégzésére: karbantartás során felmerülő kisebb hibák kijavítására, esetenként izzócserére, helyszínen végezhető tömlőcserére, szűrőbetétek (olaj, levegő, víz) cseréjére.

 

Átalánydíjjal le nem fedett javítási munkák nettó rezsióradíja:

 Figyelem! Az átalánydíjjal le nem fedett, a helyszínen vagy a műhelyben történő javítási munka csak az árajánlat elfogadását követően kezdhető meg. A műhelybe történő kiszállítás szükségességéről a Vállalkozó szakembere dönt a Megrendelő műszaki ellenőrével való egyeztetést követően, amennyiben a meghibásodás a helyszínen nem javítható. E rezsióradíj fedezetet nyújt a helyszínen vagy a műhelyben történő javítás esetén a munkadíjra, a felhasználásra kerülő rezsianyagokra és a műhelyben felhasznált energiára. Az egyes javítások esetén a javításra fordított munkaidőt összeszorozva a nettó rezsióradíjjal kapjuk meg a nettó javítási díjat. Az ajánlattevő minden konkrét esetben, a megrendelést követően árajánlatot ad a javítási díjra, a szállítási díjra (szükség esetén) és az alkatrészek költségeire, melyek összege adja a javítás teljes ellenértékét.

 

Ha délelőtt történik a telefonos hibabejelentés, akkor a hiba elhárítását délután kezdi meg, 12 óra után tett hibabejelentés esetén a hiba elhárítását másnap délelőtt kezdi meg.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül ( muszak@gmf.u-szeged.hu ) is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel. Kérjük az e-mailben küldött ajánlatokban is megadni az ajánlattevő pontos beazonosításához szükséges adatokat, elérhetőségeket, valamint feltüntetni a tárgyban az ajánlat sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy László 30/371-7516

nagy.laszlo@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

Nyertes ajánlattevő: ANTARKTISZ Kft. (Szeged, Benczúr Gy. u. 62)

 

Nyertes ajánlati ár: 318.000,-Ft+Áfa/hó