Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM0016

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE JGYPK Szilléri sgt. 12. szám alatti oktatási épületének alagsori főfalában szabadnyílás kialakításának megtervezése

Ajánlattételi határidő meghosszabbítva!

2012. január 30.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM0016

Ajánlattételi határidő: 2012.02.09. 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja:

- Engedélyes tervek: 21 naptári nap.

- Kiviteli tervek: 14 naptári nap a jogerős építési engedély kézhezvételétől.

Előteljesítést elfogadunk.

A helyszín bemutatásának időpontja:

2012. február 1.(szerda) 9:00, találkozó helye: Szilléri sgt. 12. épület portája

A tervezési program rövid ismertetése:

Tárgy:a Szegedi Tudományegyetem, Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szilléri sgt. 12. szám alatti oktatási épületének alagsorában átjárást kívánunk biztosítani két, egymástól főfallal elválasztott helyiség között. (A mellékelt alaprajzon 11-es iroda és 120-as közlekedő között.) A szabadnyílás kialakításáról építési engedélyes és kiviteli terveket kívánunk készíttetni. A kiviteli terveknek ki kell terjednie a 14-es levéltár felújítási munkáira, szellőztetésének megoldására is.

Az épület helyi védelem alatt áll, az elsőfokú engedélyező hatóság a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Építési Irodája.

A tervezési munkához segítségül szintenkénti, egyszerűsített alaprajzot tudunk szolgáltatni, melyek innen tölthetők le:

Az építési engedélyezési tervdokumentációt 10 példány papír alapú és 1 példány elektronikus (CD) formátumban kell teljesíteni. Az engedélyes terveket az érintett közreműködő szakhatóságokkal való egyeztetésekkel szükséges megvalósítani.

Az építési engedélyes tervdokumentáció elkészítésének határideje: 21 naptári nap.

 

A kivitelezési tervdokumentáció elkészítésének határideje, a jogerős építési engedély kézhezvételétől számított 14 naptári nap. A kivitelezési tervdokumentációt 5 példány papír alapú és 1 példány elektronikus (CD) formátumban kell teljesíteni.

A kiviteli tervdokumentációnak tartalmaznia kell tételes árazatlan és árazott költségvetést is.

 

A tervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása, közreműködő szakhatóságok igazgatási szolgáltatási díjai, szakértői díjak…)

 

Az elkészítendő tervdokumentációban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervezőnek további igénye nincs.

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül (fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu) is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel. Kérjük az e-mailben küldött ajánlatokban is megadni az ajánlattevő pontos beazonosításához szükséges adatokat, elérhetőségeket, valamint feltüntetni a tárgyban az ajánlat sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kószó Péter Tel.: 30/371-7517

koszo.peter@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: B&B '99 Szolgáltató Bt. (6723 Szeged, Debreceni u. 16/a)

Nyertes ajánlati ár: 240.000,-Ft+Áfa