Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM0002

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya:

SZTE I.sz. Belgyógyászati Intenzív Osztály (6720 Szeged, Korányi fasor 8-10) sűrített levegő rendszer korszerűsítése.

 

2012. január 04.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM0002

Ajánlattételi határidő: 2012. január 11. 15 00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: megrendeléstől számított 20 munkanapon belül

A beszerzés rövid ismertetése:

Műszaki leírás

A Szegedi Tudományegyetem I sz. Belgyógyászati Intenzív osztály, sűrített levegő rendszerének korszerűsítése. A sűrített levegő rendszernél csak a legszükségesebb hiányosságok megszüntetését kell elvégezni, ezen belül: 1 db. hűtveszárító és 2 db 2 utas nyomáscsökkentő- szabályzó egység beépítése valamint szűrőbetétek cseréje.

ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK:

A munkavégzésből adódó törmeléket, szemetet stb. vállalkozónak folyamatosan el kell szállítania a teljesítési helyszínről. A műszaki átadás-átvétel feltétele többek között, hogy a Vállalkozó a keletkezett építési és bontási hulladék lerakóhelyi átvételét bizonyító szállítólevelek másolatát, továbbá az ártalmatlanításra, újrahasznosításra való átvételt igazolja, az igazolást csatolja az építési napló mellékleteként. A munka költségeinek összeállításánál az árképzés irányelvei szerint járjanak el, vegyenek figyelembe, a teljesítéshez szükséges minden költséget (anyag, munkadíj, szállítási- és gépköltségek, közterület-használati díjak, törmelékszállítás, ideiglenes melléklétesítmények, finomtakarítás költségei).

 

Az ajánlathoz a kiadott költségvetést kell beárazni, mely innen letölthető.

 

A szakszerűtlen kivitelezési tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni. A kivitelezés (szerelés, üzembe helyezés) során a munka jellegének megfelelő általános szerelési munkavédelmi utasításban előírtakat be kell tartani. A kivitelezési munkák során az épületben lévő Intézet(ek), folyamatos működését, akadályozni nem lehet.

 

Követelmények a munka elvégzéséhez (referencia):

- mi- min. 5 db klinikai ill. kórházi sűrítettlevegő központ telepítése (időhatár nélkül).

 

Engedélyek, tanúsítványok:

- MSz EN ISO 9001:2009 szerinti Minőségügyi menedzsment rendszer

- MSz EN ISO 14001:2005 szerinti Környezetközpontú irányítási rendszer

- 16/2006(III.27)Eü.M. rendelet szerinti, az orvosi gázrendszerek 3 évenként kötelező időszakos felülvizsgálatát engedélyező határozat.

 

A nyertes ajánlattevőnek igazolnia kell a referencia munkákat, és az engedélyek tanúsítványok meglétét. Az árajánlatok főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni!

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül (fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu) is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel. Kérjük az e-mailben küldött ajánlatokban is megadni az ajánlattevő pontos beazonosításához szükséges adatokat, elérhetőségeket, valamint feltüntetni a tárgyban az ajánlat sorszámát.

További információ kérhető:Sári Krisztián

Tel: 06-30/5280409

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója:Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Krisztián

sari.krisztian@gmf.u-szeged.hu 

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes Ajánlattevő: KOJAIR-MED Kft. 1045 Budapest, Berlini út 47-49.

Ajánlati ár (bruttó): 789.699,-Ft