Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PM0064

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya:

A Szegedi Tudományegyetem, Honvéd tér 6. épületének 9-es irodájába gipszkarton hangcsillapító fal építése

2011. november 16.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PM0064

Ajánlattételi határidő: 2011. november 23. 15 00

Helyszíni bejárás időpontja: 2011. november 18. 9:00

A munkaterület átadása: 2012. január 03.

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. január 06.

A beszerzés rövid ismertetése:

az SZTE EÉTK Honvéd tér 6. szám alatt található 9-es irodájának 8-as irodától elválasztó falának utólagos hangszigetelése előtét fal építéssel.

 

  • gipszkarton válaszfal falváz építése 100mm vastag acélprofilokból, kb. 10-20mm távolságra a meglévő fal síkjától (ne érintkezzen az új fal váza a régivel), kövezve annak tört vonalvezetését
  • 3mm vastag szigetelő szivacscsík építendő be a gipszkarton profilok alá (mennyezeten, oldalfalakon, padlón)
  • 100mm vastag Isover Akusto hangszigetelő ásványgyapot táblák beépítése
  • 2 réteg 12,5mm vastag normál gipszkarton lap borítás készítése a vázszerkezetre szakszerű rögzítésekkel, hézagerősítő szalagozású illesztésekkel…
  • elektromos dugaljak áthelyezése a meglévő falról az új gipszkarton falra
  • a látszó új falfelület festése a Megrendelő által meghatározott színre, a szükséges előkészítő munkálatokkal
  • új padlószőnyeg szegő elhelyezése (vagy a meglévő áthelyezése) az új falra, a meglévővel megegyező színben
  • a 8-as és 9-es iroda közt lévő ajtónyílás lezárása 1 rétegű 12,5mm vastag normál gipszkarton lappal a 8-as iroda felől. A 9-es iroda felől megmaradó ajtólap és a gipszkarton lap lezárás közé szintén Isover Akusto hangszigetelő ásványgyapot kitöltést kell alkalmazni a helyszínen mért vastagságban

 

 

ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK

  • Az épület-felújítás során elvégzendő munkák nem építési engedély köteles tevékenységek.
  • A tervekben és leírásokban szereplő meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú „dolgok” esetén a megnevezések csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történtek, az árajánlatban azzal egyenértékű, vagy jobb minőségű „dolgok” szerepeltethetők.
  • Az ajánlatnak tartalmaznia kell a finomtakarítás költségeit is.
  • Az építkezés időtartamára a közterület foglalási engedély, utca, utcarész lezárási, forgalom elterelési engedély beszerzése és annak esetleges költségei is az ajánlattevőt terhelik.
  • A kivitelezés során figyelembe kell venni, hogy a munkavégzés működő közösségi épületben történik!
  • A berendezési tárgyak bevédéséről a Vállalkozónak kell gondoskodnia!
  • A munkavégzésből adódó törmeléket a Vállalkozónak folyamatosan el kell szállítania a munkaterületről. A közlekedési útvonalakat folyamatosan tisztán kell tartani!
  • A vállalkozók az átadott program és helyszíni felmérés alapján határozhatják meg a végzendő munkák mennyiségét. Ezt követően nincs mód észrevételezésre.

 

Figyelem!

A munkálatok 2012. január 3-tól, január 6-ig végezhetők! (Portaszolgálat 8-16 óráig működik, a munkavégzés is csak ezen időszak alatt végezhető!)

Az alaprajz letölthető: innen.

Az árajánlat főösszesítőjét 5% tartalékkeret feltüntetésével kérjük összeállítani!

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül ( fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu )is pdf formátumban, határidőre történő megküldéssel. Kérjük az e-mailben küldött ajánlatokban is megadni az ajánlattevő pontos beazonosításához szükséges adatokat, elérhetőségeket, valamint feltüntetni a tárgyban az ajánlat sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója:

Fakan Zoltán műszaki főosztályvezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu 

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója:

Kószó Péter műszaki ellenőr (06-30-371-7517)

koszo.peter@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Comlex-Épker Kft. 6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 5.

Nyertes ajánlati ár (bruttó) 5% tartalékerettel: 221.699,-Ft