Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PM0047

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya:

SZTE Károlyi Kollégium épület vizesblokkjainak részleges felújítása
2011. szeptember 15.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PM0047

Ajánlattételi határidő: 2011. szeptember 22. 15 00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: megrendeléstől számított 15 munkanapon belül

A beszerzés rövid ismertetése:

A SZTE Károlyi Mihály Kollégium épület vizesblokkjainak részleges felújítása.

Műszaki Tartalom: az épületben lévő összesen 50db. nyomógombos zuhanyszelep körüli csempeburkolat bontása és a szelepek kivésése. A meglévő összesen 50 db. nyomógombos zuhanyszelep kibontása, helyére DELABIE TEMPOSTOP zuhanyszelep (falon belüli, rejtett rögzítéssel, kevert vízre, 30 mp időzítéssel, átm.130mm fém takarólappal, 10 év garancia) beépítése. Az új nyomógombos szelep körül a csempeburkolat helyreállítása. Szintenként 1-1 db. hőmérő beépítése a termosztatikus keverőszelep után.

Opcióként: A meglévő összesen 50 db. zuhanyfej elbontása. Az elbontott zuhanyfejek helyére DELABIE TONIC JET vandálbiztos, vízkőmentes fix zuhanyfej ( 6 vagy 8 l/perc átfolyáskorlátozóval. Min. nyomás: 0,8 bar.) beépítése.

A tételes költségvetés letölthető innen.

Az árajánlatok főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni!

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül (basics.akos@gmf.u-szeged.hu) is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel. Az e-mailes ajánlatokban is kérjük az ajánlattevő pontos beazonosításához szükséges adatok, elérhetőségek megadását.

További információ kérhető: Sári Krisztián

Tel: 30/5280409

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Krisztián

sari.krisztian@gmf.u-szeged.hu 

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az eljárás nyertese: Thermo Szervíz Kft.

Bruttó vállalási ár 5% tartalékkerettel: 6.514.988,-Ft