Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PM0025

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya:

Garázskapuk beépítése

Beadási határidő hosszabbítva

2011. június 30.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PM0025

Hosszabított ajánlattételi határidő: 2011. július 12. 15 00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: megrendeléstől számított 45 napon belül.

A beszerzés rövid ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem Szeged, Petőfi S. sgt. 30-34 számú épületének Egyetem u. felőli 7 db garázskapujának cseréje új kézi működtetésű, szekcionált kapukra. A meglévő garázskapukat tovább hasznosítható állapotban ki kell bontani, és a Megrendelő által a kivitelezés területén meghatározott helyre le kell tárolni. A keletkező törmeléket és hulladékot el kell szállítani, átadáskor az építési hulladékok keletkezésével kapcsolatos eredeti dokumentumokat (befogadó nyilatkozatok, építési hulladék nyilvántartó lap, mérési jegyzőkönyvek…) vállalkozónak át kell adnia. A kapuk beépítése során szükségessé váló kőműves és szakipari javítási munkák is ajánlattevő feladatai.

Az ajánlatot, a mellékelt árazatlan költségvetés beárazásával kell megadni. A költségvetés letölthető innen.

A kapuk adatai:

Gyártmány:


Hörmann (német)


Típus:


LPU40


Szín:


Barna - RAL 8028


Kialakítás:


Vízszintesen bordás, hőszigetelt 42 mm PUR hab U=1,3 W/m2K


Rendelési méret:


2250x1875 mm


Szabad áthajtó méret:


2200x1850 mm


 

Az új kapuk nyomvonalában jelenleg gépészeti és elektromos vezetékek is vannak. Ezek kiváltásai is ajánlattevő feladatához tartoznak.

A részletes követelményeket az elektromos és a gépészeti részek tartalmazzák:

 

Elektromos leírás:

Az épület garázsainak kapuit új szekciós kapukra cserélik, ezért az ott lévő kábeltálcában vezetett kábeleket át kell helyezni. Az áthelyezés nyomvonala nem változik, csak a kábeltálcát, és a tartószerkezeteit kell úgy átalakítani, hogy a kapu működését ne akadályozza. A magasságot a kaput beépítő szakemberekkel kell egyeztetni. Az áramszünetet minden esetben engedélyeztetni kell a megrendelővel.

Elektromos előírások

  • Az elektromos szerelési munka során az érvényben lévő szabványok, valamint tűz-és munkavédelmi rendeletek előírásait maradéktalanul be kell tartani. A szabványos szerelésről és a megfelelő dokumentáltságról a felelős műszaki vezető gondoskodjon.
  • Beépítésre csak megfelelő tanúsítványokkal, minősítéssel rendelkező gyártmányok alkalmazhatóak.

 A műszaki átadáshoz a következő dokumentációk szükségesek:

  • MSZ HD 60364-4-41:2007 szabvány szerinti első felülvizsgálat
  • Kivitelezői, műszaki vezetői nyilatkozatok
  • Műbizonylatok

 Gépész leírása:

Az épület garázskapuit új billenős kapukra cserélik, így az ott lévő elektromos és gépészeti vezetékek kiváltásra kerülnek. Az új garázskapu nyitását, egy a garázsokon végighaladó, az épületet ellátó fűtésvezeték akadályozza. Az elvégzendő munka során ezt a fűtési vezetéket, kell új nyomvonalon vezetni. Az új fűtési vezetéket, a garázsok közepén végighaladó vízvezetékkel párhuzamosan kell vezetni. lehetőség szerint mennyezethez felszorítva. Az új vezeték nyomvonalát helyszínen mind a garázskapu szakembereivel, mind pedig a megrendelővel egyeztetni kell.

Általános leírás:

Műszaki átadáshoz szükséges dokumentációk: Kivitelezői nyilatkozat, műszaki vezetői nyilatkozatok, műbizonylatok. Beépítésre csak megfelelő tanúsítványokkal, minősítéssel rendelkező gyártmányok alkalmazhatóak. A munkák kivitelezésekor az összes anyagnak, szerelvénynek és berendezésnek kötelező jelleggel ki kell elégíteni a Szabványokban előírt követelményeket. Az építés során be kell tartani az érvényben lévő munka és egészségvédő rendszabályokat, tűzrendészeti előírásokat.

A helyszín megtekinthető előzetes egyeztetés alapján. Vincze Csaba Tel.: 30/417-8008

Az ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül ( basics.akos@gmf.u-szeged.hu ) is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel. Az e-mail tárgyában fel kell tüntetni az ajánlati sorszámot.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vincze Csaba Tel.: 30/417-8008

vincze.csaba@gmf.u-szeged.hu

 

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállításra, teljesítésre. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Door-Co. Kft.

Vállalási ár, 5 % tartalékkerettel, bruttó: 3.450.563,-Ft