Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (anyagok, eszközök)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PB0044

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem területén (tanszékek/intézetek/központi egységek) keletkezett feleslegessé vált vagyontárgyak/ veszélye hulladékok begyűjtése, előkezelése, ártalmatlanítása

2012. január 31.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PB0044

Ajánlattételi határidő: 2012. február 10. 16.00

A beszerzés rövid ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem területén (tanszékek/intézetek/központi egységek) keletkezett feleslegessé vált vagyontárgyak/ veszélye hulladékok begyűjtése, előkezelése, ártalmatlanítása

Alkalmassági feltételek:

Pénzügyi és gazdasági alkalmasságra beadandó igazolások:

1. Csatolja az utolsó kettő lezárt üzleti évre vonatkozó saját vagy jogelődje számviteli jogszabályok szerinti beszámolóit (mérleg + eredménykimutatás, kiegészítő melléklet nélkül).

Alkalmatlanság:Az ajánlatkérő pénzügyi és gazdasági szempontból alkalmatlan, ha mindkét lezárt üzleti évben a mérleg szerinti eredménye negatív.

2. A Kbt. 66 § (1) bek. a, pontja alapján banki nyilatkozat……..: volt-e 60 napot meghaladó sorban álló tétel a számlán az igazolás kiállításának napját megelőző 12 hónapban.

Alkalmatlan, ha bármelyik számlavezető pénzintézet szerint volt 60 napot meghaladó sorban álló tétel bármelyik vezetett számlán az igazolás kiállításának napját megelőző 12 hónapban.

Műszaki alkalmasság

1. Rendelkezzen Alsó-Tisza- vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség által kiadott: veszélyes és nem veszélyes hulladék begyűjtés, előkezelés és hasznosítás engedéllyel.

Alkalmatlan, ha nem rendelkezik a veszélyes és nem veszélyes hulladék begyűjtés, előkezelés és hasznosítás engedéllyel.

2. Rendelkeziklegalább 3 db 3,5 tonnás összsúlyú kisteherautóval, amelyből legalább 1 db emelőhátlapos.

Alkalmatlan, ha nem rendelkezik 3 db 3,5 tonnás összsúlyú kisteherautóval, amelyből legalább 1 db emelőhátlapos.

3. Rendelkezzék olyan eszközzel, mely 1,5 tonnáig nehézgépmozgatásra alkalmas.

Alkalmatlan, ha nem rendelkezik olyan eszközzel, mely 1,5 tonnás nehézgépmozgatásra alkalmas.

A feladat meghatározása melyről a SZTE (továbbiakban Ajánlattevő) ajánlatot kér a Vállalkozótól

Az Ajánlattevő az 1/a és 1/b mellékletben felsorolt feleslegessé vált vagyontárgyakat, egyéb leselejtezett anyagokat a keletkezés helyén összegyűjti, előkészíti, szállításra alkalmassá teszi.

Ezután erre rendszeresített megrendelőlapon (emailben) értesíti a Vállalkozót az összegyűjtött termékek elszállítási helyéről, az időpontról. A Vállalkozónak szállítóeszközt és rakodó személyzetet az Ajánlatkérő nem biztosít.

A Vállalkozó az egyeztetett időpontban az átvételi jogszabályoknak a vonatkozó hatósági előírásoknak megfelelő bizonylatolása mellett a termékeket átveszi és a telephelyre szállítja a további kezelés/hasznosítás céljából.

A fenti feladat végzésének gyakorisága a 2.sz. mellékletben részletezett  nagyszámú egyetemi egység miatt legalább hetente egy alkalom.

A fenti feladat végzésére az alábbi szempontok szerint lehet ajánlatot tenni

1. Ajánlati ár (1/a és 1/b) táblázat kitöltése

súlyszám 5

2. A szállítás megrendeléstől számított helyszínre történő megjelenés (reagáló-készség) órában. 24-48 óra között lehet ajánlatot adni

súlyszám 3

3. Vállalt heti szállítási gyakoriság 1-3 alkalom között lehet ajánlatot adni

 

súlyszám 2

4. Fizetési kedvezmény30-90 nap között lehet ajánlatot adni

súlyszám 1

 


Specifikációk:

1A_melleklet

1B_melleklet

Szegedi_Tudomanyegyetem_Intezetei

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett hivatalos kapcsolattartó e-mail címére határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Matuska József matuska.jozsef@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlatot a C&C Elektro Bt. adta