Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (anyagok, eszközök)
Ajánlattételi felhívás:SZTE/2012/PB037

Meghosszabbítva!

Ajánlattételi felhívás
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.
A beszerzés tárgya:

„DSLR kamera”

2012. január 27.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PB0037
Ajánlattételi határidő: 2012.02.08. 16.00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012.02.28.
A beszerzés rövid ismertetése:
„DSLR kamera”

Beszerzés tárgya, mennyisége:
Kutatási célra használandó (fluoreszcens és preparáló mikroszkópra applikálható) DSLR kamera; 1 darab.
Specifikáció:
Árajánlatot szeretnénk kérni egy kutatási célra használandó (fluoreszcens és preparáló mikroszkópra applikálható) DSLR kamerára.

Az elvárt paraméterek a következők: minimum 16 megapixel; FX CMOS-szenzor; Full-HD videó rögzítési mód (30 képkocka/mp sebességgel); színes 3D mátrix fókusz; sorozatkészítési sebesség: minimum 11 kép másodpercenként; tömörítetlen HDMI kimeneti mód; 14/16 bites konverziós képmentés; kettős tengelyű elektronikus virtuális horizont; kiterjesztett ISO 204.000-es érték; minimum egy UDMA7-CF és egy nagy sebességű új-fejleszésű XQD kártyafoglalattal rendelkezzen; a tartozékok között szerepeljen egy minimum 16 GB-os nagysebességű (kb. 90 MB/mp) CompactFlash A (CF) kártya is.

Minimum 12 hónap jótállás!

Kérem, az árak tartalmazzák a szállítási és beüzemelési költségeket is!!

Egyetemünk a számlát csak utólag, az Önök által megadott számlaszámra fizeti ki!!

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, Irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója:
Név:
Penke Botond dr.
Telefon:
+36 (62) 545-135, +36 (62) 544-000/5135
Tanszék vagy intézet:
SZTE ÁOK Orvosi Vegytani Intézet
Beosztás:
egyetemi tanár
az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.