Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (anyagok, eszközök)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PB0022

MEGHOSSZABBÍTVA!!!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Elektromos asztali számológépekkel kapcsolatos szolgáltatás

2012. január 20.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PB0022

Ajánlattételi határidő: 2012. február 1. 12.00

Fizetés: utólagosan, átutalással 30 napon belül

A beszerzés rövid ismertetése:

Elektromos asztali számológépekkel kapcsolatos szolgáltatás

 

Feladat:

- A SZTE GMF területén fellelhető elektromos asztali gépek (180 db) a gyártók előírásai szerinti karbantartását, továbbá a tisztítását igény szerint elvégzi. Ennek keretében a Vállalkozó köteles elvégezni a berendezések belső tisztítását, a mechanikus részek átvizsgálását, és a szükség esetén az érintkezők tisztítását.

- A Vállalkozó a kifejtett munkáról munkalapot köteles kitölteni, mely garanciális panasz esetén bizonylatul szolgál.

- Fődarabon kívüli alkatrész-felhasználással nem járó javítást a Vállalkozó ingyenesen végzi.

- A Vállalkozó 3 hónapos garanciát vállal a javítási munkákra.

- A Vállalkozó által kitöltött munkalapnak tartalmaznia kell a géptípust, a tapasztalt hibát, az elvégzett munkát, a felhasznált alkatrésztípust, a darabszámot, a munkavégzés időpontját, az időtartam feltüntetésével. A munkalap 1 példányát a megrendelő képviselője aláírásával veszi át, amellyel érvényesíthető a garanciális panasz.

- A Vállalkozó kiszállási díjat nem számolhat fel.

- A hiba elhárításához szükséges alkatrész beszerzését a Vállalkozó ingyenesen végzi, a fődarab-alkatrész, valamint a kellék anyagok ellenértékét a Megrendelő felé tovább hárítja.

- A Vállalkozó a javításhoz szükséges alkatrészeket saját készletéből biztosítja, illetve a közbeszerzésben kijelölt cégtől folyamatosan beszerzi.

- A számológépek meghibásodása, rendellenes működése esetén a kiszállásnak legkésőbb a bejelentést követő 48 órán belül meg kell történnie, illetve a megrendelővel időpontot kell egyeztetnie a javítás megkezdésére vonatkozóan.

- Amennyiben a Vállalkozó a bejelentéstől számított 6. munkanapig a berendezést nem javítja meg (időszakos létszámhiány, alkatrész-hiány, stb. miatt), úgy a megrendelő számára –lehetőség szerint- ingyenesen cserekészüléket kell biztosítania.

- Amennyiben a Vállalkozó az előzőekben meghatározott időpontig saját hibájából a hiba elhárítására nem jelentkezik, vagy 3 munkanapon belül nem száll ki, a megrendelő más Vállalkozó felé továbbíthatja a megrendelését.

- A szerződés 1 éves időintervallumra szól.

 

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett hivatalos kapcsolattartó e-mail címére határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos és szakmai kapcsolattartója: Szöllősy Ervin szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

 Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Eredménytelen