Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2016  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07239
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított hetvenkilencedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2016. november 07.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07239

Ajánlattételi határidő: 2016. november 09 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2016. november 18.; 2. részajánlati kör: 2016. november 19-20.; 3. részajánlati kör: 2016. november 24-25.; 4. részajánlati kör: 2016. november 25.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁOK Tanári Testület és Doktori Iskolák ünnepi ülése”
  • Időpont: 2016. november 18.
  • 2016. november 18-án tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Szemészeti Klinika tanterme - Szeged, Korányi fasor 10-11.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szak- és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2016. november 19-20.
  • 2016. november 19-én tervezetten 13:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd I., és 2016. november 20-án tervezetten 11:15 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, Ivánovics György tanterem – Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd I.: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) nagyszeletes szendvicskenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyag poharas adagolással.
  • Szendvicsebéd II.: *2 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) nagyszeletes szendvicskenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyag poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Várakozások és gazdasági interakciók” c. konferencia
  • Időpontok: 2016. november 24-25.
  • 2016. november 24-én tervezetten 11:30-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (ebéd) lebonyolítása, tervezetten 15:15-15:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 18:30-20:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás (vacsora) lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • 2016. november 25-én tervezetten 11:00-11:30 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler; mézes); * 10 dkg/fő vegyes frissen sült apró pogácsa (sajtos, sima); *1 adag/fő frissen főzött kávé és tea (filteres fekete és gyümölcs), tejszín/citromlé/cukor; *0,6 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg vacsora: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt) + harcsapaprikás túrós csuszával; *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld.: majonézes és egy más öntetes saláta, savanyúság); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *desszert (pld. somlói galuska, tiramisu); *0,6 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú); *0,4 l/fő palackozott minőségi bor (fehér, vörös, rozé száraz/félszáraz). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos állófogadás (ebéd): *legalább 2 féle meleg leves; *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: tormakrémmel töltött sonkatekercs, kaszinótojás, körözöttes sajttekercs, csabai karaj; *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, tésztasaláta, burgonya saláta); *1 adag kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *desszert: aprósütemény; *0,6 l/fő üdítő, ásványvíz vegyesen (ásványvíz mentes és szénsavas vegyesen, rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs min. 25 %-os gyümölcs tartalmú); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A kávészünet után Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet/üdítőt, az édes aprósüteményt és a sós süteményt elérhetővé tenni a konferencia résztvevőinek a rendezvény végéig.
  • Vállalkozó köteles a borhoz boros talpas üvegpoharat (kehely) biztosítani.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Tudományos Diákköri Tanács (ÁOK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet) részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „2016. évi Tudományos Diákköri Konferencia zárófogadás”
  • Időpont: 2016. november 25.
  • 2016. november 25-én 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 160 fő részére
  • Helyszín: SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
  • Hideg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt (összesen: min. 20 dkg/fő); *5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • Porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása
    • Étkezőasztalokra, melyek rendelkezésre állnak a helyszínen terítő biztosítása
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Személyi feltételek: min. 4 fő felszolgáló biztosítása, formaruhában folyamatos rendelkezésre állással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 70 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 315 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 259 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 336 000,-Ft+ÁFA

DSC_3253_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Reklamációs időszak (kurzusteljesítésekkel, érdemjegyekkel)
    február 03. - február 20.
  • Szakdolgozat és diplomamunka téma és konzulens választás
    február 03. - február 21.
  • Versenyalapú (normál) kurzusfelvétel
    február 03. - február 23.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK