2016. január 12.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2016/PSZ06030
Ajánlattételi határidő: 2015. október 27 10:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. november 03.; 2. részajánlati kör: 2015. november 13.; 3. részajánlati kör: 2015. november 13.; 4. részajánlati kör: 2015. november 13.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Vállalkozói kompetenciamérés eredményeinek bemutatása”
- Időpont: 2015. november 03.
- 2015. november 03-án tervezetten 10:00-10:30 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:00-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1-1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sugárút 1.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. kókuszgolyó, zserbó, lekváros linzer); * 10 dkg/fő pogácsa (pl. sajtos, sima); *1 adag/fő frissen főzött kávé és tea (filteres fekete és gyümölcs), tejszín/citromlé/cukor; *0,2 l üdítő/fő (rostos üdítő: őszibarack, alma, narancs); *0,2 l ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással..
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE TÁMOP-4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0024 projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Projekt záró-rendezvény”
- Időpont: 2015. november 13.
- 2015. november 13-án tervezetten 11.30-11:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 13:00-14:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 80 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra – Informatorium - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
-
Kávészünet: 10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (sajtos, krumplis pogácsa, kapros-túrós és pizzás falatkák); *1 adag/fő frissen főzött kávé és tejhabos cappucino vegyesen (nem termoszos); *0,3 l/fő szénsavas és mentes ásványvíz (nem NaturAqua!) és szénsavas üdítő: Coca-cola, narancs, rostos üdítő: őszibarack, körte min. 25 %-os gyümölcs tartalmú. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *2 féle leves; *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *gyümölcstálak: alma, körte, szőlő, banán; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üveg poharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Funkcionális egészségvesztés idős korban” workshop
- Időpont: 2015. november 13.
- 2015. november 13-án tervezetten 10:30-13:05 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 30 fő részére, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 53 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet, a kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar ebédlő, és 224. terem - Szeged, Temesvári krt. 31.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *Legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *Köretek (rizs, burgonya, angol). *Legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: somlói galuska; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Az SZTE Mérnöki Kar duális képzései ( kari duális képzési nap)”
- Időpont: 2015. november 13.
- 2015. november 13-án tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Mérnöki Kar – Szeged, Moszkvai krt. 9.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben az igénylő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.
3. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002, „Egészségtudományi, egészségipari tudáshálózat a Dél-Alföldi régióban a molekuláris medicina innovációs környezetének megteremtésére” projekt.
4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 57 600,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 213 600,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 120 645,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 101 600,-Ft+ÁFA