Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03958
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Egyetemi útvonal tervező és tájékoztató mobil alkalmazás kifejlesztése és beüzemelése.
2014. szeptember 05.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03958

Ajánlattételi határidő: 2014. szeptember 12 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014.09.30

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés rövid ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának mobilalkalmazása, melynek elsődleges célja, hogy a hallgatók könnyen megtalálják a Kar oktatóit, épületeit, intézeteit, illetve az órarend segítségével az egyes kurzusok pontos helyeit, előre rögzített GPS koordináták alapján. Az oktatók, épületek és intézetek böngészhetőek és kereshetőek, melyekhez az applikáció – térkép segítségével – gyalogos útvonalat tervez. A kiválasztott objektumhoz vezető utat, a kiterjesztett valóság segítségével, a térben is elhelyezi, majd a képernyőre vetíti a keresett célt a jobb tájékozódás céljából. Az új alkalmazásban megtekinthető a legfrissebb Kari hírek és események (kommunikáció a Kar honlapjával).

 

A Megrendelő a teljesítés igazolása után jogosult számlát kiállítani.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

Bírálati szempont

Ajánlati ár (nettó)

a. Program ára:

 

b. Felhasználói oktatás (minimum 2 óra):

 

c. Telepítés ára:

 

Összesen:

 

 

Ajánlatkérő a vállalkozói díj összesen összegét fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a fejlesztéshez, telepítéshez, oktatáshoz szükséges összes költséget (munka, szállítás, kiszállás).

 

Mobilalkalmazásra elvárt minimális követelmények:

 

1. Platform: Android, iOS. Az applikációnak futnia kell Android, illetve iOS operációs rendszerekben.

  1. Többnyelvűség: magyar, angol, német. Az alkalmazásnak magyar, angol és német nyelven is működnie kell. Ehhez az egyes nyelvi elemeket az erre a célra létrehozott adatbázis táblákból vegye.
  2. Futtatási mód: online/offline. Az alkalmazás normál esetben offline működjön. Online helyzetben ellenőrizze az adatbázis utolsó módosítási dátumát és kérdezze meg a felhasználót, hogy szeretné-e annak frissítését.
  3. Útvonaltervezés: GPS, Google Maps. A programnak tudnia kell a Google Maps térképen útvonalat tervezni az adott GPS koordinátától a keresett oktatóhoz, kari épületekhez, illetve helyszínekhez. Az alkalmazás adatbázisból kezelje a kari órarendet, adott előadás, gyakorlat kiválasztásával mutassa meg annak pontos helyét. Ehhez használja fel a termeket nyilvántartó adattáblákat.
  4. Keresés: általános, dinamikus. A mobil applikáció tudjon általánosan keresni az összes kategóriában, illetve dinamikusan, a kiválasztott kategórián belül (Oktatók, Épületek, Intézetek)
  5. Órarend. Az órarend kezelése legyen dinamikus, távolról frissíthető, heti bontásban, az összes óra oktatókkal, épületekkel, naptárba exportálható.
  6. AR nézet. Az oktatók, épületek és intézetek jelenjenek meg a kiterjesztett valóság segítségével is. Ez esetben a mobilkészülékek kamerájával szétnézve, a GPS pozíciótól függően jelenjen meg a keresett objektum leírása (akkor is, ha éppen nem is látható), illetve az irányát és távolságát szimbolizáló kép. (Pl. a kép nagysága jelezze az adott objektum távolságát.)
  7. Hírek. Az alkalmazás jelenítse meg a Kar honlapján megjelenő friss híreket.
  8. Az ajánlattevőnek biztosítani kell 12 hónap garanciát a program működtetésére és az esetlegesen jelentkező hiba elhárítására.
  9. A program működésében bekövetkező garanciális hibák elhárítását megkezdi a hivatalos bejelentéstől kezdően minimum 8 órán belül.

 

A szerződéses feltételeket részletesen a mellékelt „Vállalkozási szerződés tervezet” tartalmazza.

Ajánlattevőnek az ajánlatát a fenti formában, a táblázat egyes tételeinek beárazásával kell megadnia.

Az a beérkezett Ajánlat, mely nem tartalmazza az Ajánlattételi felhívásban szereplő valamennyi tételre az egységárat, érvénytelennek minősül.

Ajánlatkérő a legalacsonyabb összegű árajánlatot hirdeti nyertesnek.

 

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.



Letölthető állományok:
SZTE_2014_UCS_Szerződéstervezet.doc
1. sz. mellék Műszaki specifikáció és elvárások.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Donkó Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda Távközlés, tel: +36 (62) 545-001, +36 (62) 544-000/5001

email: donko.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Applicates Kft
Nyertes ajánlati ár: 1 570 000,-Ft+ÁFA