2015. január 23.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ04540
Ajánlattételi határidő: 2014. december 18 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. január 9.; 2. részajánlati kör: 2015. január 23.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Rektori Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Újévi fogadás”
- Időpontok: 2015. január 9.
- 2015. január 9-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 200 fő részére.
- Vállalkozónak a kávészünethez/étkezéshez legalább 6 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Díszterem - Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos állófogadás: *lencsefőzelék; *2 db juhbeles roppanós főtt virsli/fő; *1 szelet fehér kenyér/fő; *1 db mákos rétes/fő; *1 db meggyes rétes/fő; *1 pohár Törley pezsgő/fő (25% édes pezsgő, 25 % százaz pezsgő, 25% félszáraz pezsgő és 25% alkoholmentes pezsgő)
- Ajánlattevő köteles a kávészünetet/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „GTK Diplomaosztó 2015.01.23.”
- Időpont: 2015. január 23.
- 2015. január 23-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *1 pohár Törley pezsgő/fő; *2 féle hideg saláta: Jércemell saláta, Olasz tészta saláta; *hideg előételek: Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell, Rozmaringos csirkecombok csibemájjal töltve, Parajos pulykamell rolád fokhagymás köntösben, Mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal, Narancsos jércemellfilé, Brokkolis sajtfalatok; *meleg főételek: Cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, Baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve, Csőbensült karfiol pirított füstölt sajttal; *köretek: Tejszínes burgonya püré, Petrezselymes rizs; *desszert: Diós-meggyes palacsinta rumos csokiöntettel; *1 adag/fő frissen főzött Douwe Egberts Omnia kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 320 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 156 000,-Ft+ÁFA