2015. január 23.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2015/PSZ04542
Ajánlattételi határidő: 2015. január 14 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. január 20., 2015. január 21., 2015. január 27.; 2. részajánlati kör: 2015. január 28.; 3. részajánlati kör: 2015. január 29-30.; 4. részajánlati kör: 2015. február 06.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Képzők képzése a felsőoktatási és felnőttképzési pedagógia fejlesztése keretében megvalósítandó módszertani képzés”
- Időpontok: 2015. január 20., 2015. január 21., 2015. január 27.
- 2015. január 20-án tervezetten 10:30 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal kávészünet II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2015. január 21-én tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal kávészünet II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- 2015. január 27-én tervezetten 10:30 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal kávészünet II. lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- Mindösszesen: 3 alkalommal kávészünet I., 3 alkalommal kávészünet II., és 3 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünetekhez/étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE FOK 3. emelet, Zöld Tanterem - Szeged, Tisza Lajos krt. 83.
-
Kávészünet I.: *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet II.: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles a kávészüneteket/étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE TTIK Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0060 sz. projekt zárórendezvény”
- Időpont: 2015. január 28.
- 2015. január 28-án tervezetten 11:05-11:20 óra, és 14:55-15:05 óra között 1-1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 80 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünetekhez/étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: Ajánlatkérő által biztosított szegedi helyszín (jelenleg szervezés alatt).
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. kókuszgolyó, zserbó, lekváros linzer, mirelit áru nem lehet); *10 dkg/fő pogácsa (sajtos, burgonyás, tepertős, mirelit áru nem lehet); *1 adag/fő frissen főzött kávé, cappuccino és tea (filteres fekete és gyümölcs) vegyesen, tejszín/citromlé/cukor; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: őszibarack, narancs, alma minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: * legalább 2 féle leves (pld. gyümölcs és ragu); *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell sült, panírozott és pörkölt húsokat, melyek szárnyasból és sertés húsból készülnek, valamint vegetáriánus ételt); *legalább 3 féle köret (pld. rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld. franciasaláta, görög saláta); *legalább 2 féle desszert (pld. somlói galuska, tiramisu); *1 adag kávé és cappuccino/fő, frissen főzött (nem termoszos) cukorral, tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: őszibarack, narancs, alma minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles térítésmentesen 10 db könyöklőt biztosítani a rendezvény idejére.
- Ajánlattevő köteles a kávészüneteket/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE SZAKK Sebészeti Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Haladó laparoscopos colorectalis sebészet” továbbképzés
- Időpont: 2015. január 29-30.
- 2015. január 29-én és 2015. január 30-án 1-1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
- Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE SZAKK Sebészeti Klinika - Szeged, Szőkefalvi-Nagy B. u. 6.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa (sajtos, burgonyás, tepertős); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *1 adag/fő frissen főzött Douwe Egberts Omnia kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca cola, Fanta narancs); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Ajánlattevő köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Mérnökavató –Diplomaátadó Ünnepség”
- Időpont: 2015. február 06.
- 2015. február 06-án 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ, Alagsori I.-II. előadó - Szeged, Ady tér 10.
-
Meleg állófogadás: *4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell pörköltet, szárnyasból, sertésből készült sülteket, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya); *legalább 3 féle saláta (pl. csemegeuborka, idei vegyes saláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (aprósütemény); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *1 pohár/fő Törley fehér száraz pezsgő és Törley fehér alkoholmentes pezsgő (1/3 és 2/3 arányban). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással. *
- Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati források:
- 1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítése.” projekt.
- 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0060, „Impulzuslézerek alkalmazása az anyagtudományban, és a biofotonikában” projekt.
- 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítése.” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat
vagy borítékban juttassák el,
vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 110 625,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 280 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 70 800,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 84 000,-Ft+ÁFA