Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2018  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09438
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított kilencvenharmadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2018. október 16.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09438

Ajánlattételi határidő: 2018. október 19 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. október 30.; 2. részajánlati kör: 2018. október 30.; 3. részajánlati kör: 2018. november 10.; 4. részajánlati kör: 2018. november 30.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A büntetés-végrehajtás megoldásra váró problémái” c. workshop
  • Időpont: 2018. október 30.
  • 2018. október 30-án tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 35 részére
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar épület, III. em. Kari társalgó – Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) mellé cukor, tej, kávétejszín, tejszínhab és édesítőszer; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, Coca, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE EFOP-3.4.3-16-2016-00014 projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „EFOP-3.4.3-16-2016-00014 projekt Sajtónyilvános rendezvénye”
  • Időpont: 2018. október 30.
  • 2018. október 30-án tervezetten 15:30-15:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 részére
  • Vállalkozónak a kávészünet alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal földszint – 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (zserbó, mini isler, mini linzer, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TTIK Bolyai Intézet részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Őszi Kulturális Fesztivál”
  • Időpont: 2018. november 11.
  • 2018. november 11-én tervezetten 10:00-10:30 óra között 1 alkalommal büfé lebonyolítása, valamint tervezetten 12:45-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten, alkalmanként 50 részére
  • Vállalkozónak az étkezések alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Bolyai Intézet, 2. em. Farkas terem – 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Büfé: *5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos pogácsa, kapros-túrós és húsos falatkák stb.; *1 db/fő 0,5 l-es kiszerelésű ásványvíz és 0,33 l-es kiszerelésű üdítő vegyesen (10-10 db mentes és szénsavas ásványvíz, és 30 db rostos üdítő /alma, őszibarack, narancs pld.: Cappy/).
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick csemege és paprikás szalámis, sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, mini linzer, mini rétes; *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos) mellé cukor, tej, kávétejszín, tejszínhab és édesítőszer; *1 db/fő 0,5 l-es kiszerelésű ásványvíz és 0,33 l-es kiszerelésű üdítő vegyesen (10-10 db mentes és szénsavas ásványvíz, és 30 db rostos üdítő /alma, őszibarack, narancs pld.: Cappy/).
  • Tárgyi feltételek:
    • Asztalterítő biztosítása,
    • Műanyag poharak, papír tányérok biztosítása,
    • Műanyag/papír kávés pohár, műanyag keverő biztosítása,
    • 2 rétegű szalvéta biztosítása,
    • Keletkező hulladék összegyűjtése, elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE TTIK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE TTIK Kutatóiskolája konferencia”
  • Időpont: 2018. november 30.
  • 2018. november 30-án tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 80 részére
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Dékáni Hivatal, fszt. 15-16. Kari Tanácsterem – 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: Pick szalámis, sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé + a hozzá való cukor, édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő/fő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a négy részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról az 1. és 2. részajánlati körök esetében 1-1 db számlát, a 3. részajánlati kör esetében rendezvényenként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.4.3-16-2016-00014, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” projekt.

3. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00015, „A HU-MATHS-IN – Magyar Ipari és Innovációs Matematikai Szolgáltatási Hálózat tevékenységének elmélyítése” projekt.

4. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 27 650,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 39 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 72 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 78 240,-Ft+ÁFA

hegedus_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Karikó Katalin állandó kiállítás
    január 06. - június 02.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  Riport  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK 

Készítő