Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2018  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PSZ09439
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított kilencvennegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2018. október 30.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PSZ09439

Ajánlattételi határidő: 2018. november 05 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. november 09.; 2. részajánlati kör: 2018. november 10.; 3. részajánlati kör: 2018. november 12.; 4. részajánlati kör: 2018. november 13.; 5. részajánlati kör: 2018. november 15-16.; 6. részajánlati kör: 2018. november 16.; 7. részajánlati kör: 2018. november 17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IDEA projekt záró konferencia”
  • Időpont: 2018. november 09.
  • 2018. november 09-én tervezetten 12:00-14:00 óra között 1 alkalommal minőségi svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 25 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam- és Jogtudományi Kar épület – Szeged, Tisza Lajos krt. 54.
  • Meleg állófogadás: *min. 3 féle főétel; sültek, marhapörkölt, töltött csirke és sertéshús, vegetáriánus ételek (rántott gomba, sajt, stb.); *köret: nokedli, burgonyapüré, sült zöldségek; *Saláta: görög saláta; *2 féle desszert (10 dkg/fő); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, Coca, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A szolgáltatónak biztosítania kell:
    • felszolgáláshoz üvegpoharakat (vizes/üdítős, presszó-, és hosszú kávés csésze),
    • lapostányért, desszertes tányért (nem papír, nem műanyag),
    • tálaló- és szedőeszközöket, evőeszközöket (nem papír, nem műanyag),
    • terítőket és szalvétákat,
    • könyöklőket (darabszám meghatározása a személyes egyeztetés során)
    • az esetlegesen megmaradt ételek elcsomagolásához tároló dobozokat
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE BTK Neveléstudományi Intézet részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Az Egyetem Napja rendezvénysorozathoz kapcsolódó DHC workshop”
  • Időpont: 2018. november 10.
  • 2018. november 10-én 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: MTA Szegedi Területi Bizottság Székháza, fszt. 4. sz. terem és folyosó - 6720 Szeged, Somogyi u. 7. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa-s. A rendezvényhelyszín a teremhasználati díjra vonatkozó számlát 6 napos fizetési határidővel állítja ki, a rendezvényt követően.
  • 2 db virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő (rostos: narancs, őszibarack; szénsavas: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel (pl. gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, hideg libamáj zsírjában); *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, legyen benne glutén- és laktózmentes péksütemény, szeletelt teljes kiőrlésű formakenyér is); *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból (halászlé) készült, valamint vegetáriánus és glutén- illetve laktózmentes ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, tésztasaláta, görög, friss idény saláta); *desszert (pl.: somlói galuska, madártej, gundel palacsinta, pohárkrém, valamint glutén- illetve laktózmentes sütemény); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *1 pohár/fő pezsgő (Törley vagy BB, édes, száraz és alkoholmentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light cola; *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet részére, „Szülőföld Program” támogatásával megvalósuló konferencián catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A gyógypedagógiai kincsestára” c. szakmai konferencia
  • Időpont: 2018. november 12.
  • 2018. november 12-én tervezetten 9:00-9:30 óra között 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 11:00-11:20 óra között 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 12:25-12:55 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 190 részére
  • Vállalkozónak az étkezés/kávészünetek alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Kávészünet I.: *10 dkg/fő apró pogácsa (sajtos, burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini Ischler, zserbó, lekváros linzerkarika); *5 dkg/fő apró pogácsa (sajtos, burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *5 db szendvics/fő fehér és teljes kiőrlésű formakenyérből (kenővaj /nem margarin/, legalább 3 féle: gépsonkás, téliszalámis (Pick), vegetáriánus – camembert sajt, trappista sajt, díszítés); *legalább 2 féle hideg salát, 8 dkg/fő/fajta (franciasaláta, orosz hússaláta); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor/édesítő, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca-cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat, valamint asztalokat (könyöklőket) a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar HÖK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „III. Juhász Gyula Bál”
  • Időpont: 2018. november 13.
  • 2018. november 13-án tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 350 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 6722 Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás: *3 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta: -Waldorf saláta, -snidlinges burgonyasaláta, -olasz tésztasaláta; *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal min. 20 dkg/fő/össz. fajta: -aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell tekercs, -BBQ jércemell csíkok szezámmagos bundában, -koktél fasírtgolyók, -mozzarellagolyók, nyárson, -baconba göngyölt csirkecomb filé csibemájjal töltve, -négymagvas rántott jércemell, -tűzdelt pick karaj, színesbors köntösben, -sajtok vegyesen aszalt gyümölcsökkel, dióval, mandulával, szőlővel; *Főételek min. 15 dkg/fő/össz. fajta, az alábbiak szerint: -mediterrán zöldfűszeres olíva olajban pácolt grillezett csirkemell, vargányával, petrezselymes tejszínmártással, spagettivel, -hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, -kemencében sült mozzarellás csirkecombfilé, tepsis burgonyával, -magyaros pulykaragu baconnal, kolbásszal, zöldségekkel, -szűzérmék ,, Bakonyi” módra magyaros gombaraguval, galuskával; *Vegetáriánus ételek: -Cukkinihajók, francia lecsóval töltve, márványsajt koronával; -párolt brokkoli, besamel mártással, sajttal csőben sütve, pirított mandulával; *Desszert: (3 féle desszert, 1 adag/fő): -Vargabéles, vanília öntettel; -somlói galuska pirított mogyoróval; -Mozart torta
  • Tárgyi feltételek:
    • porcelán kis-és nagytányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel, abrosz
    • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
    • Svédasztal felkasírozása
    • Jó minőségű, kétrétegű fekete szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „90 éves Jubileumi konferencia”
  • Időpont: 2018. november 15-16.
  • 2018. november 15-én tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd, valamint 20:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 részére
  • 2018. november 16-án tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg ebéd lebonyolítása tervezetten 60 részére
  • Vállalkozónak a meleg ebédekhez legalább 3 fő, a meleg állófogadáshoz legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek: Meleg ebédek: SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, díszterem - 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6.; Meleg állófogadás: Rektori Hivatal, aula - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Meleg ebéd: *1 fajta leves; *3 fajta főétel hozzá illő körettel, amiből az egyik vegetáriánus svédasztalos tálalással. Mindkét ebéd esetében eltérő menüsort kell biztosítani!
  • Meleg állófogadás: *Levesek: Tárkonyos pulykaragu leves, Zellerkrémleves roppanós zellerszár darabokkal; *Főételek és köretek: Pulykamell steak magvas bundában /lenmag, szezámmag, tökmag, napraforgómag, mandula/ burgonyapürével, Óvári szelet /roston sertésborda, hagyma, gomba, sonka, sajt/ zöldséges rizzsel, Mozzarellás csirkecombfilé tepsis burgonyával, Marhapörkölt pirított tarhonyával, Négysajtos gnocchi; *Savanyúság: Házi vegyes /almapaprika, csemegeuborka, káposzta, karfiol, dinnye/; *Desszert: Citromos-túrós palacsinta vanília öntettel csőben sütve, Joghurtos gyümölcstorta; *0,5 l/fő ásványvíz/üdítő vegyesen (Szénsavas üdítők: coca cola, fanta, tonic; Rostos üdítők: narancs, őszilé; Ásványvíz : szénsavas, szénsavmentes); Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles szükség esetén laktóz és glutén mentes fogást is biztosítani.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Alkotmányjog Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Privacy vs. Transparency – Rights and Procedures in a comparative perspective” c. nemzetközi konferencia
  • Időpont: 2018. november 16.
  • 2018. november 16-án tervezetten 9:30 és 11:20 órától 1-1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 részére
  • Vállalkozónak a kávészünetek/étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA Szegedi Szakbizottság Székháza - 6720 Szeged, Somogyi utca 7.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak (csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szakképzési és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2018. november 17.
  • 2018. november 17-én tervezetten 13:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Szent Györgyi Albert Oktatási Központ, Ivánovics György tanterem - Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyagpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges műanyagpoharakat, tálcákat, és szalvétákat a Vállalkozónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE az 1-2. és 4-7. részajánlati körök esetében a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, a 3. részajánlati kör esetében a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 2018. december 31-ig átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: „IDEA Szeged” projekt.

6. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 62 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 165 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 532 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 990 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 348 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 216 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Rendezvényszervező és Vendéglátó Kft., 6630 Mindszent, Rákóczi F. u. 16.
Nyertes ajánlati ár: 90 000,-Ft+ÁFA

DSC_3288_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Karikó Katalin állandó kiállítás
    január 06. - június 02.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  Riport  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK 

Készítő