2018. január 17.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2018/PSZ08670
Ajánlattételi határidő: 2018. január 22 09:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2018. január 25-27.; 2. részajánlati kör: 2018. február 02.; 3. részajánlati kör: 2018. február 02.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE SZAKK Reumatológiai és Immunbiológiai Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Újdonságok a reumatológia, fizioterápia és immunbiológia területén” c. kötelező szintentartó tanfolyam
- Időpont: 2018. január 25-27.
- 2018. január 25-én tervezetten 15:30-15:45 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
- 2018. január 26-án tervezetten 10:30-11:00 és 16:00-16:15 óra között 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére.
- 2018. január 27-én tervezetten 10:30-11:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 60 fő részére.
- Vállalkozónak a kávészünetekhez nem szükséges kiszolgáló személyzetet biztosítania.
- Helyszín: SZTE Szent-Györgyi Albert Nagy Oktatási Épület I. emelet, előadóterem-előtér - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
-
Kávészünet 60 főre, 1 alkalomra: *50 dkg vegyes sós aprósütemény; *50 dkg vegyes édes aprósütemény; *60 adag frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *9 l szénsavas ásványvíz; 9 l szénsavmentes ásványvíz. Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, műanyagpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Mérnökavató –Diplomaátadó Ünnepség”
- Időpont: 2018. február 02.
- 2018. február 02-án tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ, Kiállítási tér - Szeged, Ady tér 10.
- A szolgáltatásba bele tartozik a helyszínen rendelkezésre álló asztalok megterítése, porcelán tányérok, üvegpoharak, illetve fém evőeszközök biztosítása.
-
Meleg állófogadás: *Főételek: sertés pörkölt, rántott csirkemell, csőben sült vegetáriánus étel; *Köretek: rizs, burgonya, zöld köret; *Saláta: csemegeuborka, görög saláta; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: pld.: somlói galuska, gundel palacsinta; *1 pohár/fő Törley fehér pezsgő (száraz és alkoholmentes 1/3 és 2/3 arányban); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, körte min. 25 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Bölcsészettudományi Kar Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Diplomaosztó - fogadás”
- Időpontok: 2018. február 02.
- 2018. február 02-án tervezetten 12:15 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére.
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TIK Alagsor I. terem - Szeged, Ady tér 10.
-
Meleg állófogadás: *előétel: hortobágyi húsos palacsinta; *legalább 3 féle meleg főétel minimálisan az alábbi tartalommal: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek: riz-bizi, texas-burgonya; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *1 dl pezsgő/fő (Törley félszáraz, édes és alkoholmentes vegyesen); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca-cola, vagy pepsi- cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles a létszámnak megfelelő számú borospoharat is biztosítani a rendezvény idejére.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Beszerzési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 118 800,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 144 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 69 000,-Ft+ÁFA