Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10338
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított hatvanharmadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2019. október 31.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10338

Ajánlattételi határidő: 2019. november 06 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. november 13-15.; 2. részajánlati kör: 2019. november 16-17.; 3. részajánlati kör: 2019. november 21.; 4. részajánlati kör: 2019. november 28-30.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Magyar Jogtörténeti Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „IX. Szegedi Jogtörténeti Napok” c. konferencia
  • Időpont: 2019. november 13-15.
  • 2019. november 13-án tervezetten 14:30, 15:15 és 17:30 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 20 fő részére
  • 2019. november 14-én tervezetten 9:00, 11:40 és 16:10 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére, tervezetten 13:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére, valamint tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg vacsora lebonyolítása tervezetten 35 fő részére
  • 2019. november 15-én tervezetten 8:30, 10:25 és 12:05 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 3 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 13:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1-2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZAB Székház, I. em. folyosó és 3-4. terem - 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor; *1 adag/fő tea: fekete-, zöld-, gyümölcs tea, cukor, citromlé; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; *0,3 l/fő rostos üdítők (50% -100 %-os narancslé, baracklé); *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsák (60% sós); *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó (40% édes sütemény). Üvegpoharak (nem műanyag), porcelán tányérok, fém evőeszközök, feles poharak 35 fő részére.
  • Szendvicsebéd: *1 adag/fő frissen főzött presszó és hosszú kávé, tej, kávétejszín, édesítőszer, cukor; *0,3 l/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz (30-30 %-ban az összes üdítőt tekintve); *0,3 l/fő Coca Cola, rostos narancslé (20-20%-os arányban az összes üdítőt tekintve); *10 dkg/fő édes sütemény: mini linzer, mini isler, mini zserbó, mini kókuszgolyó (40% édes sütemény); *10 dkg/fő sós sütemény: mini sajtroló, pogácsák (60% sós); *3 db/fő mini szendvicsek teljes- és nem teljes kiőrlésű pékáruból (pl. bagett, Erzsébet kenyér) min. 3 féle (vegetáriánus + pl. kolbászkrémes, szalámis, sonkás, sajtos); *2 féle saláta: Waldorf, illetve virslis-majonézes tésztasaláta (a virsli minimum 70%-os hústartalmú legyen). Üvegpoharak (nem műanyag), porcelán tányérok, fém evőeszközök, feles poharak 35 fő részére.
  • Meleg vacsora (terített asztalokkal, az asztalokat biztosítja a helyszín): *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizibizi, steakburgonya); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, uborka saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *0,2 l/fő jó minőségű vörös, fehér és rozé bor. Üvegpoharak (nem műanyag), porcelán tányérok, fém evőeszközök, feles poharak 35 fő részére.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE GYTK Szakképzési és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
  • Időpont: 2019. november 16-17.
  • 2019. november 16-án tervezetten 13:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, és 2019. november 17-én tervezetten 10:15 órától 1 alkalommal büfé lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 150 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, Ivánovics György tanterem – Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyagpoharas adagolással.
  • Büfé: *15 dkg/fő édes sütemény; *10 dkg/fő sós sütemény; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie műanyagpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges műanyagpoharakat, tálcákat, tálaló és szedőeszközöket, terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítani.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézete részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „30 éves a Gyermekjogi Egyezmény” című Gyermekjogi Konferencia
  • Időpont: 2019. november 21.
  • 2019. november 21-én tervezetten 11:10-11:30 és 15:55-15:15 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:30-13:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: NKM Áramszolgáltató Zrt. Díszterme - 6720 Szeged, Klauzál tér 9.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz és az étkezéshez asztal, könyöklő és valamennyi szükséges felszerelés (tányér, pohár, szalvéta, stb.) biztosítása a Vállalkozó feladata.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Politológiai Tanszék és SZTE ÁJTK Statisztikai és Demográfiai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „1989 és a rendszerváltás: a társadalmi cselekvés lehetőségei”
  • Időpont: 2019. november 28-30.
  • Igényelt szolgáltatások:

Catering szolgáltatás típusa

november 28.

november 29.

november 30.

Szendvicsebéd

1 alk.× 80 fő

1 alk.× 120 fő

1 alk.× 80 fő

Meleg állófogadás - vacsora

1 alk.× 120 fő

 

 

  • Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra földszint ruhatár, aula terem és a kamaraterem - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.
  • Vállalkozónak az étkezés alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Az ebédekhez és állófogadáshoz vállalkozónak biztosítania kell a résztvevők számához igazodó könyöklőket (minimum 10 db-ot) fehér terítővel továbbá üvegpoharakat, porcelán kávéscsészéket kiskanállal, porcelán étkészletet, fém evőeszközöket, kétrétegű szalvétát.
  • Vállalkozónak garanciát kell vállalnia arra, hogy a rangos konferenciához illően a tálalóasztalokra elegánsan felkasírozza a terítőket és ízlésesen elrendezi az étkészletet, a fém evőeszközöket és szalvétákat.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pl.: francia saláta, cézár saláta csirkemellel, görög saláta, waldorf saláta, tésztasaláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 4 féle: pl. szalámis (Pick), libamájas, feketeerdei sonkás, lazacos, vegetáriánus valamint glutén- és laktózmentes is) formakenyérből, fele arányban teljes kiőrlésű lisztből készített kenyér; *2,5 dl/fő leves (pl. hideg gyümölcskrémleves, meleg zöldségkrémleves, tárkonyos raguleves, újházy-tyúkhúsleves, glutén- és laktózmentes is); *15 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (Nem Fornetti, pl. zserbó, linzerkarika, mini rétesek: almás, meggyes, túrós, glutén- és laktózmentes is); 15 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (Nem Fornetti, pl. sajtos, burgonyás, tepertős pogácsa, kapros-túrós húsos falatka, mini sajtroló glutén- és laktózmentes is); *gyümölcstál (15 dkg gyümölcs/fő – alma, körte, banán, mandarin, stb. darabolva, szeletelve, ízlésesen tálalva 1 adagos nyársakon vagy kis tálkákban); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
    • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle hideg előétel (pl. csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, hideg libamáj zsírjában, kaszinótojás); *péksütemény (pl. olivás bagett, aszalt paradicsomos ciabatta, legyen benne glutén- és laktózmentes péksütemény, szeletelt teljes kiőrlésű formakenyér is); *legalább 5 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből (pl. mini töltött káposzta), marhából, halból (harcsapaprikás) készült, valamint vegetáriánus és glutén- illetve laktózmentes ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög, friss idény saláta, virslis-majonézes saláta /virsli minimum 70 %-os hústartalmú legyen/); *desszert (pl.: somlói galuska, krémes, minirétes, gundel palacsinta, mini képviselőfánk, pohárkrém, valamint 10 % glutén- illetve laktózmentes sütemény); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *1 pohár/fő pezsgő (Törley félszáraz, száraz és alkoholmentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. narancs, tonik, gyömbér, Coca-Cola, light változatban is); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 4 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.

3. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.

4. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 561 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 465 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 907 200,-Ft+ÁFA