2019. október 31.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2019/PSZ10337
Ajánlattételi határidő: 2019. november 05 09:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2019. november 09.
A beszerzés rövid ismertetője:
SZTE Rektori Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „SZTE Egyetem Napja alkalmából rendezett Ünnepi Szenátusülés”
- Időpont: 2019. november 09.
- 2018. november 09-én tervezetten 12:00-13:30 óra között (Rektori átrium) 1 alkalommal pezsgős állófogadás lebonyolítása tervezetten 200 fő részére, tervezetten 10:00-13:00 óra között (Rektori tárgyaló) 1 alkalommal büfé I. biztosítása bekészítéssel (bekészítés 10.00-11.00 óráig, a bekészítés fent marad 13.00-ig, leszedés legkésőbb 13:30 óráig) tervezetten 28 fő részére, valamint tervezetten 10:00-13:00 óra között (Rektori titkárság) 1 alkalommal büfé II. biztosítása bekészítéssel (leszedés legkésőbb 13:30 óráig) tervezetten 15 fő részére
- Vállalkozó feladata továbbá 9:00 órára a Díszteremben lévő főasztalra fejenként 1 db mini fémtálca 1 db pohárral és 1 db színtelen kisüveges (nem műanyag) ásványvízzel (mindösszesen 14 db tálca/pohár/ásványvíz), valamint a pulpitusra 1 db mini fémtálca 1 db pohárral és 1 db színtelen kisüveges (nem műanyag) ásványvíz bekészítése.
- Vállalkozónak:
- az állófogadáshoz a pezsgőztetés idejére legalább 3 fő, a továbbiakban 2 fő,
- a büfé I-hez legalább 1 fő 10:00-11:00 óra között
kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Átrium, Rektori tárgyaló, Rektori titkárság, és Díszterem - Szeged, Dugonics tér 13.
-
Pezsgős állófogadás (Átrium): *3 db/fő miniszendvics elegáns díszítéssel (legalább 3 féle: vegetáriánus és Pick termékekből: sonkás, téliszalámis) friss bagettből uborkával, salátával, paradicsommal, oliva bogyóval, sajttal; *1 pohár Törley, vagy BB pezsgő/fő kínálással, majd asztalról elvehető egyszeri után kínálással (édes, száraz és alkoholmentes); *0,2 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,2 l üdítő/fő (legalább 2 fajta /cola, narancs/ szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos üdítő: 1 fajta szűrt, és 1 fajta rostos öszibarack min. 25 % gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással. A tányérok, poharak, csészék egyéb eszközök bekészítését legkésőbb 11:00 óráig be kell fejezni. A vendégeknek külön helyszíni kérésük esetén gluténmentes, tejfehérje mentes és laktózmentes szendvicsek is felszolgálandók. Ezek meglétét az előkészítő helyiségben a szervező előre ellenőrzi. Pezsgős koccintásnál a pezsgő kínálása a felszolgálók által kézben tartott tálcáról kell történjen (édes, száraz és alkoholmentes választékkal), asztalról elvehető egyszeri utánkínálással.
-
Büfé I. (Rektori tárgyalóba): *1 adag/fő frissen főzött presszó/hosszú kávé és cappuccino hozzá való cukor (fehér, barna), édesítő, tej, tejpor, tejszín (nem termoszos); *3 dkg/fő pogácsa: vajas, sajtos; *3 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (legalább 2 fajta szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos üdítő: 1 fajta szűrt, és 1 fajta rostos őszibarack min. 25 % gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Büfé II. (Rektori titkárságra): *3 dkg/fő pogácsa: sima, sajtos; *3 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (legalább 2 fajta szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos üdítő: 1 fajta szűrt, és 1 fajta rostos őszibarack min. 25 % gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Vállalkozó feladata továbbá:
- minimum 12 db könyöklő biztosítása terítővel, középdísszel az állófogadás idejére.
- minimum 3 db könyöklő biztosítása terítővel a Rektori tárgyalóba.
- terítők, szalvéták, kistányérok biztosítása a Megrendelő által az állófogadáshoz, és a büfékhez rendelkezésre bocsátott kiszolgáló asztalokra.
- Kasírozás
- Vállalkozó köteles a megrendelést követő 48 órán belül, de legkésőbb az állófogadást/büféket megelőző 24 órával egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
- A fent nem szabályozott kérdésekben szigorúan kérjük betartani az SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ Általános Helyiséghasználati Feltételeinek a catering-szolgáltatásokra vonatkozó mellékleteiben szereplő feltételeket, melyeket szervező fokozottan ellenőriz:
- SZTE Minősített cateringpartnerség feltételei;
- Catering szolgáltatások, kitelepülések esetén szükséges tudnivalók.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kálmánné Mihályi Noémi, üzemeltetési referens SZTE Jogi, Igazgatási és Humánpolitikai Főigazgatóság, tel: +36 (62) 544-004, +36 (62) 544-000/4004, +36 (62) 544-070, +36 (62) 544-000/4070
email:
kalmanne.mihalyi.noemi@rekt.szte.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 522 450,-Ft+ÁFA